Otrăvirea la şcoală a fiului lui Gabriel de la Boombastic nu e primul caz de acest fel! La Ploieşti, un elev de 7 ani a fost intoxicat de un coleg cu picături de îngrăşământ puse în sticla cu apă!

Fiul lui Gabriel de la Boombastic a fost otrăvit la şcoală, cazul fiind cercetat de Poliţie.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Fiul lui Gabriel de la Boombastic a fost otrăvit la şcoală, după cum WOWbiz.ro a dezvăluit în exclusivitate. Fiul de 11 ani al lui Gabriel Lăutaru, fostul solist al trupei Boombastic, a fost victima unei glume sinistre de tip bullying în cursul zilei de vineri. Băiatului i-a fost sustrasă sticla de apă din ghiozdan iar cel care a făcut acest lucru i-a turnat dezinfectant pentru mâini. Puștiul a ajuns vineri la spital, unde a rămas internat timp de două zile. Fostul solist al trupei Boombastic a depus vineri seara o plângere la poliție iar în această dimineață organele de anchetă au mers la școală pentru a culege informații despre incident. (citeşte care a fost prima reacţie a directoarei şcolii)

Citeste si: Se inchid scolile in perioada 11 - 22 martie. Ce se intampla cu simularea pentru evaluarea nationala si bacalaureat

Citeste si: Pepe, mesaj codat pentru Raluca Pastramă? Ce i-a transmis fostei soții - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Citeste si: Spania închide şcolile şi universităţile din regiunea Madrid şi capitala bască, începând de miercuri

Citeste si: Structura anului școlar 2020-2021. Când începe școala și cum sunt programate vacanțele

În 2017 s-a petrecut un caz similar, la Ploieşti. “Vineri, 31 martie 2017, în școala Grigore Moisil, din Ploiești, un copil în vârstă de șapte ani a fost intoxicat cu o substanță chimică de un coleg în vârstă de 8 ani. Deși sună ca o glumă situația este foarte gravă având în vedere că fapta a fost premeditată”, a relatat ziarulincomod.ro. “Vineri la ora 9:30 copiii au ieșit în curtea școlii, iar pe acest elev l-a prins doamna învățătoare înghesuind o fetiță lângă gard. În acel moment doamna învățătoare a decis să îl trimită pe elev în clasă și să stea singur, iar dânsa a rămas cu copiii jos. Când a urcat din pauză, în clasă, fiul meu s-a dus la sticla cu apă, a băut apă și i-a spus doamnei învățătoare ca apa are un gust amar și doamna învățătoare i-a spus să o arunce și să își pună altă apă”, a declarat mama băiatului.

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iată ce i-a propus Pepe Ralucăi, pentru a îngropa securea războiului!

BREAKING NEWS: Klaus Iohannis a luat decizia momentului! Anunțul făcut de președintele României

Boala nemiloasă de care suferă Simona Halep. Totul a început din adolescență

Reacția Poliției Capitalei în teribilul caz de bullying la care a fost supus fiul cântărețului Gabriel Lăutaru! Băiatul ar fi fost otrăvit de colegii de clasă

Lecții de prim ajutor: Primul ajutor în caz de leșin, înec sau otrăvire

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies