Ozana Barabancea a primit doar 35 de lei pe lună de la fostul ei soț, ca pensie alimentară! Timp de 20 de ani, vedeta nu s-a plâns niciodată, dar acum s-a aflat adevărul! EXCLUSIV

Ozana Barabancea a câștigat procesul cu fostul ei soț, căreia îi cerea mai mulți bani pentru pensia alimentară.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Surprize în dosarul în care Ozana Barabancea îi cerea mai mulți bani fostului ei soț, pianistul Sorin Terinte. S-a aflat cu cât a contribuit bărbatul lunar la pensia alimentară pentru cei doi copii pe care-i au împreună.

Ozana a mers la emisiuni să-și poată crește copiii

Ozana Barabancea s-a remarcat în ultimii ani ca una dintre cele mai non-conformiste artiste din România. Soprana a acceptat să apară în producții TV precum ”Splash, vedete la apă” sau ”Te cunosc de undeva” deși era, în paralel, angajată a Operei Române. Conservatorii au strâmbat din nas în sensul că ”se vinde pentru bani”, fără să știe prea multe despre povestea de viață a cântăreței.

Ozana Barabancea
Ozana Barabancea, alături de cei doi copii

Ozana Barabancea a fost căsătorită cu pianistul Sorin Terinte iar în urma relației cu acesta au rezultat doi copii: Andrew (21 de ani) și Gloria (16 ani). Conform cererii Ozanei înregistrată la dosar, pianistul a plătit lunar pentru fiul lui suma de 35 de lei!!! (350.000 ROL), conform unei hotărâri civile din anul 2002. El nu a mai plătit această sumă în ultimii ani (băiatul a devenit major acum 3 ani).

De asemenea, Ozana a reclamat faptul că pentru Gloria (născută în afara căsătoriei dar recunoscută de Sorin), acesta nu a plătit niciodată vreun ban, neexistând o hotărâre judecătorească în acest sens.  

Citeste si: Carla’s Dreams, prins FĂRĂ mască. Cine este, de fapt, artistul care face furori în România...- bzi.ro

Citeste si: Ozana Barabancea, în doliu! Una din persoanele dragi a pierdut lupta cu viaţa

Sorin Terinte spune că a plătit și în plus

Ozana a cerut judecătorilor obligarea fostului soț la plata unei pensii alimentară pentru fiica lor începând cu anul 2020 și până la terminarea studiilor dar și recalcularea pensiei pentru fiul ei la 84 de lei lunar, urmând ca în acest caz bărbatul să achite un rest de aproape 2.000 de lei.

De cealaltă parte, pianistul s-a declarat de acord să plătească 25% din veniturile pe care le obținea, care se ridicau la 300 de lei lunar, la data procesului.

Terinte a arătat că ”nu s-a sustras niciodată obligațiilor părintești, și-a iubit copiii și întotdeauna a încercat să le ofere cât de mult resursele i-au permis”. De asemenea, el a spus că a contribuit suplimentar atât către Ozana cât și direct, către fiul lor.

Citeste si: Ozana Barabancea și-a dat fostul soț în judecată! Care ar fi fost motivul pentru care vedeta ar decurs la acest gest?

Ce au decis judecătorii?

Ozana Barabancea
Ozana Barabancea, alături de primul soț, Sorin Terinte

Decizia judecătorilor i-a dat dreptate Ozanei însă doar în ceea ce privește pensia pentru fiica ei. Gloria va avea dreptul la 25% din veniturile tatălui ei, însă cu precizarea că această sumă nu trebuie să fie mai mică decât ¼ din veniturl minim net pe economie. Asta înseamnă că Sorin Terinte va trebui să achite lunar în jur de 350 de lei cu titlu de pensie alimentară. Hotărârea a rămas definitivă, ea nefiind atacată de nici una dintre părți.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ozana Barabancea, cunoscută deja pentru că își editează fotografiile, a postat o imagine needitată! Fanii au comentat imediat

Ozana Barabancea, testată pozitiv pentru coronavirus! Artista a intrat în contact cu Marcel Pavel! Prima reacție

Ozana Barabancea, încă o operație estetică. E incredibil ce își va face acum la coapse pentru ca picioarele ei să arate așa cum își dorește

Horoscop 23 Septembrie 2021: Astăzi, planul financiar și cel sentimental sunt foarte bine evidențiate

Se aplică de vineri! Carantină în România. Sute de mii de români au interzis

Irina Tănase, umilința supermă pentru Liviu Dragnea. Cu cine a prins-o fostul lider PSD

Final de drum pentru PRO TV. După 20 de ani a dispărut! Este alertă pe piața media. Milioane de români vor avea de suferit

FOTO | Simona Halep, așa cum nu ați mai văzut-o! Poze incendiare din luna de miere

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies