Pacienții bolnavi de Covid-19 nu vor mai fi transportați cu izoleta! Anunțul făcut de Raed Arafat

Transportul pacienților suspecți de noul coronavirus nu se va mai face cu izoleta. Raed Arafat a dat primele declarații legate despre acest subiect. 

Distribuie pe:

Autor: A.R.

Pacineții bolnavi de Covid-19 nu vor mai transportați cu izoleta! Anunțul făcut de Raed Arafat
Pacineții bolnavi de Covid-19 nu vor mai transportați cu izoleta! Anunțul făcut de Raed Arafat


In articol:

Numărul cazurilor de îmbolnăvire cu Covid-19 crește pe zi ce trece, iar autoritățile iau noi decizii în ceea ce privește respectarea măsurilor de siguranță. În ultima perioadă, persoanele care erau suspecte de Covid-19 nu au mai fost transportate cu izoleta. Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență a dat primele detalii despre motivul pentru care pacienții nu vor mai fi transportați în acest mod.

Pacineții bolnavi de Covid-19 nu vor mai transportați cu izoleta

Izoleta nu mai este obligatorie pentru transportul persoanelor infectate cu noul virus provenit din China. Dacă la început acest mijloc de transport era necesar, acum, transportul se poate face și fără izoletă.

Citeste si: Cel mai bogat fiu al lui Nicolae Guță își vinde un teren! Nicu scoate bani mulți din imobiliare, amanet și vânzări de mașini!

Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro

Citeste si: Andra Volos a spus adevărul! Care este motivul despărțirii dintre ea și Bogdan Mocanu? „Am văzut postările. A mers cu fete pe...”

Citeste si: Cristina Mihaela se întoarce în România, la câteva zile de la debutul sezonului 3 Puterea dragostei: „Mă întorc pentru că...”

În plus, ar fi nevoie de un număr foarte mare de izolete pentru a putea transporta toate persoanele. Raed Arafat a mai adăugat faptul că nici în țările vecine nu se mai transportă astfel pacienții.

”La început era obligatorie transportarea cu izoleta la spital a pacienților cu COVID-19. Acum nu mai este, pentru că numărul pacienților este mare. La început era, da. Izoleta nu mai este obligatorie, pentru că nu avem. Ne-ar trebui sute de izolete sau zeci de izolete într-un oraș ca să putem transporta pe toți. Nu putem aștepta după izoletă. Nici în alte țări nu o folosesc, s-a folosit la început, când erau cazurile puține”, a mărturisit, pentru Europa Liberă, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat.

 

 

 

Urmatorul articol
Citește și:

Accident îngrozitor într-un parc de distracții! Doi copii au sărit în aer. Totul a fost filmat

Alina Pușcaș, primele declarații despre silueta de invidiat! Cum reușește să se mențină în formă vedeta

Andra Volos a spus adevărul! Care este motivul despărțirii dintre ea și Bogdan Mocanu? „Am văzut postările. A mers cu fete pe...”

Sânziana Buruiană, declarații cutremurătoare despre semnul divin primit din partea tatălui!

A murit judecătoarea Curţii Supreme a SUA. Ruth Bader Ginsburg a pierdut lupta cu cancerul la vârsta de 87 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies