Pamela Anderson, violată în grup și abuzată sexual! A avut o copilărie de coșmar: „Voiam să dispar de pe fața pământului”

Pamela Anderson a povestit în urmă cu câțiva ani, la un eveniment, despre momentele de coșmar din copilăria ei.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Pamela Anderson a fost ani la rând considerată una dintre cele mai sexy femei din lume. Chiar și acum, la vârsta de 52 de ani, blondina întoarce privirile și se mândrește cu o siluetă care face invidioase femeile de orice vârstă.

În urmă cu câțiva ani, Pamela Anderson a șocat pe toată lumea atunci când a povestit că a fost abuzată sexual pe când era doar un copil, iar câțiva ani mai târziu, la vârsta de 12 ani, a fost violată în grup. Superba actriță a vorbit despre traumele prin care a trecut, în fața a 200 de invitați.

„Nu am avut o copilărie ușoară. În ciuda faptului că am avut părinți iubitori, am fost abuzată sexual când aveam doar șase ani, de către bona mea”, a povestit Pamela Anderson acum cinci ani.

Citeste si: Unchiul Alexandrei Măceșanu, la capătul răbdării: "Nu s-a emis niciun certificat de deces! INML nu are un raport final"

Citeste si: Veşti minunate în România pentru femeile care vor să rămână însărcinate: fertilizare in vitro în sistem „sharing”! Specialistul îţi spune totul despre această procedură!

fara descriere

La vârsta de 12 ani, Pamela Anderson a fost violată

„Am fost acasă la iubitul unei prietene și fratele lui mai mare a vrut să mă învețe să joc table, iar asta a dus la un masaj la spate și apoi la un viol. A fost prima mea experiență sexuală cu o persoană de sex opus. Eu aveam 12 ani, iar el avea 25 de ani”, a povestit cea mai sexy blondă din lume.

O altă experiență traumatizantă a fost atunci când un coleg și alți șase prieteni au violat-o. „Voiam să dispar de pe fața pământului”, a povestit ea.

Toată lumea a fost șocată de ceea ce a povestit Pamela Anderson și au felicitat-o pentru curajul de a împărtăși experiențele traumatizante prin care a trecut.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate