Panică în casa de la Puterea Dragostei după intrarea noii concurente! Ana Maria este câștigătoarea?

Ana Maria, noua concurentă intrată în casa de la Puterea Dragostei, i-a pus pe jar pe concurenți.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Ana Maria este frumoasă foc și de cum a intrat în casa de la Puterea Dragostei a mărturisit că este fosta iubită a lui Andy și că îl place pe Bogdan Mocanu. Nu doar acestea sunt motive de îngrijorare însă pentru concurenții de la Puterea Dragostei. Ana Maria ar putea să fie fata dată drept câștigătoare de specialistul în astrologie, ”detectivul de paranormal” de la WOWbiz.ro, Ioan Burculeț.

În urmă cu ceva timp, Ioan Burculeț a studiat pozele concurenților de la Puterea Dragostei și pe baza acestora, specialistul a dezvăluit ce șanse au să câștige concursul. Specialistul în astrologie a aruncat atunci și bomba: o concurentă nouă are șansele să dea peste cap toate pronosticurile, dar și strategiile concurenților de la Puterea Dragostei.

fara descriere

Specialistul în astrologie, ”detectivul de paranormal” de la WOWbiz.ro susține că la ora actuală Simina este cea care are cele mai mari șanse să câștige premiul cel mare, asta chiar dacă nu va mai face un cuplu cu Alex Zănoagă. Însă, Ioan Burculeț spunea atunci că în competiție va intra o concurentă care ar putea să fie marea câștigătoare a show-ului. 

Citeste si: Bianca, din nou în brațele lui Alex la Puterea Dragostei! S-a aruncat pe el cum a intrat în casa băieților!

Citeste si: Deea de la Puterea Dragostei aruncă bomba despre Bogdan Mocanu ”S-a supărat atât de tare pe Bianca...”

Citeste si: Două foste concurente de la Puterea Dragostei dezvăluie adevărata față a Ralucăi

 

fara descriere

”Interesant este că va interveni în acest concurs, o persoană cu părul deschis la culoare, șatenă sau blondă, care va concura cu Simina. Acolo veți vedea pe ultima sută de metri că Simina cu această persoană care este cu părul deschis și probabil cu ochii verzi, va avea de luptat”, a afirmat specialistul în astrologie Ioan Burculeț.

Iar Ana Maria, fata nou intrată în casa de la Puterea Dragostei corespunde descrierii făcute de specialistul în astrologie, motiv de îngijorare printre concurenți.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate