”Detectivul de paranormal” Ioan Burculeț, despre cuplurile de la Puterea Dragostei! E vreunul real, care are șanse să câștige? Apariția-surpriză din emisiune care va da toate pronosticurile peste cap VIDEO EXCLUSIV

Ioan Burculeț, specialistul în astrologie și ”detectiv de paranormal” la WOWbiz.ro a studiat pozele cuplurilor de la ora actuală de la Puterea Dragostei.

Autor: C.L.

In articol:

Pe baza imaginilor, fără să știe altceva despre acestea, specialistul a dezvăluit ce șanse au să rămână împreună, dar și să câștige concursul. După ce a vorbit însă despre cele câteva cupluri din casă, unele mai solide, altele în tatonări, Ioan Burculeț a aruncat și bomba: o concurentă nouă are șansele să dea peste cap toate pronosticurile, dar și strategiile concurenților de la Puterea Dragostei.

 

Deși oficial nu este un cuplu, Mary și Raffa se plac, însă un secret peste care blonda nu vrea să treacă, nu-i lasă pe cei doi să fie împreună. Vor reuși ei totuși să aibă o relație?

Ce spune Ioan Burculeț despre cei doi: ”Mary și Raffa- nu-i prea văd împreună. E un cuplu care de la un moment dat nu a mai comunicat.

Mary e o personalitate comprexă, dar nu știe ce vrea câteodată. Raffa nu spune lucrurilor pe nume, de fapt nu spune adevărul”

Ioan Burculeț despre cuplul Raluca -Ricardo de la Puterea Dragostei: ”Nu prea îi văd câștigători pe cei doi”

Raluca- Ricardo este cuplul cel mai vechi din casa de la Puterea Dragostei și pare cel mai stabil. Studiind imaginile cu cei doi, Ioan Burculeț însă nu-i vede câtigători, chiar dacă vor rămâne împreună.

”Un cuplu care știe să se îmbrace, să se asorteze. Ricardo vrea însă să pară altcineva decât este. Complexitatea acestui cuplu va ajunge la un nivel sus, este văzut bine de public, însă de la un moment dat va descrește în intensitate. Toate aceste nuanțe de credibilitate nu le va face bine celor doi, iar atunci chiar și cuplul în sine riscă să se despartă. Eu nu prea îi văd câștigători”, a declarat Ioan Burculeț.

Citeste si: “Eu am leșinat.” Oana Lis, mușcată de o haită de 20 de câini- kfetele.ro

Citeste si: ”Detectivul de paranormal” Ioan Burculeț dezvăluie secretele fetelor de la Puterea Dragostei! Cine va câștiga VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: ”Detectivul de paranormal” Ioan Burculeț dezvăluie secretele băieților de la Puterea Dragostei! Cine va câștiga VIDEO EXCLUSIV

Ioan Burculeț despre motivul pentru care Bianca de la Puterea Dragostei nu reușește să aibă o relație 

Bianca a fost concurenta care a încercat să facă un cuplu cu mai mulți băieți. O perioadă a fost într-o relație cu Alex Bobicioiu, deși s-a despărțit oficial de acesta și acum este în tatonări cu Alexandru Oianu, mulți telespectatori cred că Bianca încă mai ține la primul...Alex. Ce spune însă Ioan Burculeț despre Bianca și relațiile cu cei doi Alex.

”Bianca a făcut un cuplu cu Alexandru Bobicioiu. E o atitudine duală la Bianca, e secretoasă. Trebuie să știe mai bine ce-și dorește de la viață. El (n.r. Alex Bobicioiu) es sensibil, dar Bianca uneori nu ține cont de sensibilitatea omului. Din cauza comportamentului, Bianca va avea de pierdut voturi la un moment dat. În relația cu Alex Oianu este recomandat ca Bianca să aibă încredere în ea, în forțele ei. În adolescentă, fata a avut un complex de inferioritate pe care nu reușește să-l depășească acum în nicio relație”, a afirmat Ioan Burculeț.

Citeste si: Cum se comportă în realitate Roxana cu Bogdan Mocanu! Imagini din culisele de la Puterea Dragostei surprinse de Jador

Citeste si: Previziunile săptămânii 22-28 aprilie! O săptămână liniștită înaintea Paștelui, conform astrologului Ioan Burculeț! Ce zodii vor fi avantajate VIDEO EXCLUSIV

Ioan Burculeț despre cuplul Roxana și Bogdan Mocanu: ”Se va destrăma”

Roxana și Bogdan Mocanu, un alt cuplu din casa de la Puterea Dragostei. Ce spune Ioan Burculeț despre ei: ”E o fuziune între ei, de parcă s-au înțeles să câștige acest concurs. Uneori poți să joci și teatru dacă vrei să ajungi undeva.

Atitudinea asta mie nu-mi place, dar e plăcerea telespectatorilor. Eu cred că și dacă la un moment dat vor demonstra că sunt capabili să meargă înainte, cum sunt altfel decât vor să pară, publicul va reacționa și vor pierde voturi. Din punctul meu de vedere acest cuplu se va destrăma, când cei doi vor vedea că nu ajung la câștig”.

Ioan Burculeț despre Simina și Alex Zănoagă: ”Cred că este cuplul câștigător”

Simina și Alex Zănoagă în viziunea lui Ioan Burculeț: ”Eu tind să cred că acesta este cuplul câștigător. Cu toate că s-ar putea ca Alex Zănoagă la un moment dat să fie schimbat. Deși acum voturile nu sunt neapărat în avantajul acestora, eu cred că Simina este una dintre favoritele concursului. Cuplul ar putea avea de pierdut, dacă e să fie așa, din cauza lui Alex, pentru că el dacă nu o va mai avea parteneră pe Simina, nu va mai avea aceleași șanse”.

Vezi pe stirilekanald.ro ce bombă a aruncat Ioan Burculeț despre o nouă concurentă de la Puterea Dragostei

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Discuții aprinse la Puterea Dragostei! Totul a pornit de la voturile din gală! ”Mai lasă teatrul ăsta”

Lovitură în casa de la Puterea Dragostei! Noua concurentă este cântăreață! Thalida era blondă! VIDEO

Ce surpriză i-a făcut Ștefan soției lui, Viorela, fostă concurentă de la Puterea Dragostei!

Boala incurabilă de care suferă Bogdan, noul concurent de la Puterea Dragostei! Este dependent de medicamente

DOLIU NAȚIONAL: A murit unul dintre cei mai mari actori din ROMÂNIA

„Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o

Prognoza pentru următoarele ore. Vremea rea se menține în weekend

Ce surpriză i-a făcut Ștefan soției lui, Viorela, fostă concurentă de la Puterea Dragostei!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies