Panică în sala de presă de la Casa Albă! Reporterii s-au speriat teribil după ce un șoarece a aterizat din tavan în poala unuia dintre ei

Panică în sala de presă de la Casa Albă, în Statele Unite ale Americii, după ce un șoarece a aterizat din tavan, direct în poala unuia dintre jurnaliști. Timp de minute bune, jurnaliștii s-au luptat să găsească rozătoarea.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

Șoarecele a căzut din senin în poala unuia dintre jurnaliști, după cum informează publicația The Hill.

Citeste si: Veste bombă în showbiz! Elena Băsescu s-a despărțit de tatăl fiicei sale! EBA și Cătălin ”Tomată” au fost împreună doi ani! EXCLUSIV

Citeste si: ULTIMELE INFORMAȚII despre starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu! ”A început să meargă prin salon”! Avem detalii noi de la clinica din Milano

Citeste si: Mihai Bobonete a făcut un mişto crunt de Brigitte şi Florin Pastramă: „A zis: „Eu sunt cu Peștele, el e cu Vita! Jur că fix aşa a zis ea”

Panică în sala de presă de la Casa Albă! Reporterii s-au speriat teribil după ce un șoarece a aterizat din tavan în poala unuia dintre ei

Incidentul a fost dezvăluit de corespondentul NBC News la Casa Albă, Peter Alexander, care a scris marți într-un mesaj pe Twitter că un șoarece ”a căzut pur și simplu din tavan”, direct în poala sa.

Alți jurnaliști au postat imagini pe rețelele de socializare, cu reporterii agitați care încercau să găsească șoarecele, care fugea prin camera de presă.
De asemenea, într-un videoclip postat de o producătoare poate fi văzut un șoricel în timp ce fugea printre mese și echipamente, scăpând în final neprins.

”Vânătoarea e în desfășurare”, a scris pe Twitter și corespondentul CNBC Eamon Javers.

Până la ora publicării articolului, rozătoarea nu a fost prinsă. Mai mulți jurnaliști au cerut explicații, însă Casa Albă nu a răspuns încă la solicitarea oficială a The Hill de a comenta incidentul, precizează publicația.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate