Panică la Survivor România! Ce s-a întâmplat cu Războinica Ema, după meciul cu Emy

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Scorul era de 9 la 4 pentru Războinici atunci când în joc au intrat Emy și Ema. Cele două concurente au luptat cu toate puterile lor pentru a aduce punctul echipei, mai ales că, dacă ar fi câștigat concurenta din echipa Faimoșilor, echipa ar fi avut în continuare șansa să lupte pentru victorie.

Citeste si: ​Topul kilogramelor – Cezar Juratoni castigator; afla cate kilograme au slabit concurentii de la „Survivor Romania”

Citeste si: Noi reguli la “Survivor Romania”. Editia de sambata a reality-ului a plasat Kanal D pe primul loc in topul televiziunilor din Romania

Citeste si: Faimosul Sonny Flame și războincul Cristian au rămas în Dominicană din cauza pandemiei! Ce se întâmplă cu cei doi după ce au fost eliminași de la Survivor România

La un moment dat, Emy a împins-o pe adversara ei din echipa Războinicilor, iar ea e căzut în apă. Faimoasa a reușit, astfel, să răstoarne situația și să aducă punctul echipei.

fara descriere

Panică la Survivor România, după meciul dintre Ema și Emy

După ce a căzut în apă, epuizată în urma meciului cu Faimoasa Emy, Ema a avut nevoie de ajutorul colegilor pentru a ieși din apă. Văzând-o că nu se descurcă singură să înoate și să se urce pe plută, ei a sărit în apă îngrijorați și au ajutat-o să se ridice. Războinica era vizibil extenuată după jocul pe care a încercat din răsputeri să îl câștige.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate