Papa în România 2019. Cine este Papa Francisc, vindecătorul de inimi

Papa în România 2019. Cine este, cu adevărat, Papa Francisc.

Autor: M.V.

In articol:

Papa în România 2019. Papa Francisc este unul dintre cei mai iubiți oameni din lume, iar personalitatea sa marcantă l-a transformat într-unul dintre cei mai cunoscuți lideri politici și spirituali.

„Să dăruim o pâine celui flămând și să-i ascultăm pe copii, pe săraci, pe toți cei cărora le e frică de viitor”.

Cu astfel de mesaje, Papa Francisc a reușit să cucerească o lume întreagă, o lume care a început în ultimii ani să se îndepărteze de credință.

Datorită simplității sale, Suveranul Pontif a reușit, mai presus de orice statut, să fie om, iar acest lucru nu a trecut neobservat.
Fiecare apariție a Papei Francisc reușește să producă o explozie de bucurie în chipul și în sufletul oamenilor.

Citeste si: Vasilică Ceterașu și-a întrebat soția la TV cu câți bărbați s-a iubit înainte să fie cu el. Răspunsul Amaliei este surprinzător- bzi.ro

Citeste si: Fiul Vioricăi Dăncilă a anticipat dezastrul PSD la alegeri! Victor a plecat în vacanţă la Paris!

Citeste si: Papa în România 2019. Monica Roşu vrea să-i ofere un cadou special Papei Francisc! Faimoasa de la Exatlon a visat mereu să obţină binecuvântarea Suveranului Pontif!

Citeste si: Florin Salam l-a făcut praf pe Liviu Dragnea! Celebrul manelist l-a pus la colț pe fostul lider PSD

Peste tot în viziele sale, Papa Francisc, născut Jorge Mario Bergoglio, este întâmpinat cu brațele deschise și cu sufletul larg. Copii, adulți și vârstnici îl primesc pe carismaticul papă cu multă bucurie. Jovial și mereu gata să aline sufletele celor năpăstuiți de soartă, Suveranul Pontif a reușit să vindece inimile celor care aveau nevoie de ajutor.

Papa Francisc, surprins în timp ce îi alină pe bolnavi și pe cei închiși

Nu de puține ori, Papa s-a apropiat de copii, de oameni bolnavi și nu i-a uitat nici pe cei deținuți, cu care este milostiv. Nu o singură dată le-a spălat picioarele și le-a sărutat picioarele în timpul unor ritualuri impresionante. Pe copiii bolnavi i-a alinat, celor mai în vârstă le-a dat povețe.

În vârstă de 82 de ani, Papa Francisc, originar din Argentina, reușește să își păstreze tonusu. Își cară singur servieta și mănâncă alături de oamenii străzii, le oferă adăpost și merge des în cele mai sărace țări ale lumii unde are mereu o vorbă bună pentru cei în suferință din cauza lipsurilor și a bolilor.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Papa în România 2019! Primele imagini cu Papamobilul-Duster pe care-l va folosi Suveranul Pontif în țara noastră

Papa în România 2019. Monica Roşu vrea să-i ofere un cadou special Papei Francisc! Faimoasa de la Exatlon a visat mereu să obţină binecuvântarea Suveranului Pontif!

Papa în România 2019. Drama care putea să-l doboare pe Papa Francisc! Suveranul Pontif şi-a pierdut un plămân în adolescenţă!

5 zodii vor începe un nou capitol în viața lor începând cu ziua de mâine

Începe războiul lângă ROMÂNIA! Alertă maximă la graniță: Armata este la frontieră!

BOMBĂ! Gina Pistol și Smiley s-au despărțit! Este SCANDAL IMENS

Anamaria Prodan produce CUTREMUR în România. Imaginea care bagă frica în „amantele lui Reghe” . „Pe mine nu mă doboară nimic”

Femeia pe care Gigi Becali a impresionat-o în trecut: ,,M-a sunat să ne vedem la palat, să ne cunoaştem mai bine”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies