Fiul Vioricăi Dăncilă a anticipat dezastrul PSD la alegeri! Victor a plecat în vacanţă la Paris!

Se poate spune că fiul Vioricăi Dăncilă a anticipat dezastrul PSD la alegeri.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

E clar că fiul Vioricăi Dăncilă a anticipat dezastrul PSD la alegeri. După numărarea a 90% din voturile exprimate duminică, la alegerile europarlamentare, PSD a obţinut doar 22,66% din sufragii, sub PNL (26,91%) şi foarte aproape de USR-PLUS (21,74%).

Citeste si: Încă o lovitură pentru fostul lider PSD! Viorica Dăncilă a recunoscut tot: „Insistențele domnului Liviu Dragnea”

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: Liviu Dragnea va avea două șanse să iasă din închisoare! Astrograma sa este încărcată de semne rele și perioade de disperare!

Citeste si: Părăsește sau nu Prim-ministrul Viorica Dăncilă tronul PSD? Cum a răspuns când a fost întrebată dacă își dă demisia

Fiul Vioricăi Dăncilă a anticipat dezastrul PSD la alegeri. Mama sa trebuie să rezolve criza din partid

Rezultatul catastrofal şi condamnarea lui Liviu Dragnea la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în Dosarul angajărilor fictive de la Protecţia Copilului Teleorman au declanşat o criză în PSD, care trebuie rezolvată de premierul Viorica Dăncilă. (citeşte declaraţia şoc despre coafura Vioricăi Dăncilă)

Fiul Vioricăi Dăncilă a anticipat dezastrul PSD la alegeri. A fotografiat Sena de la balcon

Nu mai e un secret că fiul Vioricăi Dăncilă a anticipat dezastrul PSD la alegeri. În week-end, Victor Dăncilă a plecat la Paris, dovadă fiind o fotografie postată de acesta pe instastory, făcută de la balconul hotelului în care stă, de unde se vede Sena, fluviul care străbate capitala Franţei.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate