Papa în România 2019. Primele imagini cu Suveranul Pontif la noi în țară! Ce ținută a ales Carmen Iohannis pentru întâmpinarea lui

Papa în România 2019. Suveranul Pontif a ajuns la noi în țară. Carmen Iohannis a ales o țintuă simplă pentru întâmpinarea lui.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Papa în România 2019. Papa Francisc a ajuns în România puțin după orele 11:00. Seuveranul Pontif a fost întâmpinat de președintele României, Klauh Iohannis, și de soția lui, Carmen.

Prima doamnă a României a optat pentru o ținută simplă și decentă, așa cum ne-a obișnuit. Ea s-a îmbrăcat într-o rochie deschisă la culoare, până peste genunchi. A mers tot timpul în dreapta Papei și a zâmbito oamenilor în timp ce pășea pe covorul roșu.

Citeste si: Papa în România 2019. Ce nu s-a spus despre vizita Papei Francisc în țara noastră! Ce are mereu cu el în avion! Ce se întâmplă cu papamobilul în caz de furtună

Citeste si: Papa în România 2019. Monica Roşu vrea să-i ofere un cadou special Papei Francisc! Faimoasa de la Exatlon a visat mereu să obţină binecuvântarea Suveranului Pontif!

Citeste si: Papa în România 2019! Primele imagini cu Papamobilul-Duster pe care-l va folosi Suveranul Pontif în țara noastră

fara descriere

Papa în România 2019. Papa Francisc, unul dintre cei mai iubiți oameni din lume

Papa Francisc este unul dintre cei mai iubiți oameni din lume, iar personalitatea sa marcantă l-a transformat într-unul dintre cei mai cunoscuți lideri politici și spirituali.

„Să dăruim o pâine celui flămând și să-i ascultăm pe copii, pe săraci, pe toți cei cărora le e frică de viitor”. Cu astfel de mesaje, Papa Francisc a reușit să cucerească o lume întreagă, o lume care a început în ultimii ani să se îndepărteze de credință.

Citeste si: Papa în România 2019. Cum e deja împodobit Bucureștiul pentru vizita Suveranului Pontif! Cum arată acum Catedrala Sf Iosif

Datorită simplității sale, Suveranul Pontif a reușit, mai presus de orice statut, să fie om, iar acest lucru nu a trecut neobservat.
Fiecare apariție a Papei Francisc reușește să producă o explozie de bucurie în chipul și în sufletul oamenilor.

fara descriere

sursă foto: capturi tv 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate