Paradisul în care Mario Iorgulescu și-a făcut studiile în Elveția! Craiul șefului LPF plătea doar școala 50.000 de euro pe an și stătea într-un campus uriaș

Mario Iorgulescu a studiat patru ani la o universitate celebră din Geneva

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere


In articol:

Mario Iorgulescu se zbate între viață și moarte înr-o clinică privată din Milano, unde cheltuiele zilnice par a se ridica la sume exorbitante! Însă, nimic nu mai contează acum pentru familie, una de altfel dintre cele mai înstărite din România, decât sănătatea tânărului de 24 de ani!

Bani nu sunt, așa cum spuneam, o problemă pentru șeful Ligii Profesioniste de Fotbal. Drept dovadă, este de notorietate că Gino Iorgulescu a cheltuit o avere pe studiile lui Mario.

Citeste si: Primele imagini din clinica în care Mario Iorgulescu este internat! În urmă cu 3 zile a fost transferat în Italia

Citeste si: Cum a ajuns Gino Iorgulescu să strângă o avere de 7 milioane de euro! A cheltuit zeci de mii de euro ca să-și transfere acum fiul în străinătate! Mario a provocat un accident rutier în urma căruia a murit un om

Citeste si: Transferul lui Mario Iorgulescu la clinica din Milano îl supără pe tatăl lui Dani Vicol: "Mi se pare ceva făcut pe furiș”

Familia Iorgulescu a cheltuit peste 400.000 în studiile lui Mario

Gabriela si Gino Iorgulescu au investit enorm în educația lui Mario. Înainte de a se întoarce în țară și a duce o viață de crai, plină de opulență, scandaluri și fete celebre, juniorul Iorgulescu a stat mai mult în Elveția, țara în care a studiat ultimii doi ani de liceu, dar și unde a absolvit o universitate din Geneva, Webster University.

Mario Iorgulescu a fost elev la Scoala Americana din Lugano, acolo unde taxele pentru un an de învățământ sunt de aproximativ 50.000 de euro pe lună. La Webster University, unde a studiat 4 ani, taxele anuale erau tot în jurul sumei de 50.000 de euro, la care se adaugău taxele de cămin și alte activități complementare. Astfel, surse din lumea sportului susțin că în cei 6 ani petrecuti de Mario in Elvetia, părintii săi au cheltuit aproximativ 400.000 de euro pentru studiile sale.

fara descriere
Mario Iorgulescu a fost tentat să rămână în Elveția

Mario Iorgulescu era tentat și să rămână în Elveția, dar, cel mai probabil, viața de noapte din București și avantajele de aici l-au întors din drum. ”M-am săturat să fiu oaia din turmă, am business-urile mele și vreau să mă țin de ele, am prieteni adevărați și oameni de suflet și cu caracter aici, femei cu oportunități și valori sentimentale și cel mai important, oameni cu potențial și caracter fără interes și falsitate, în țara ce pot să fac? Să mă prefac? Nu mulțumesc, am foarte puțini prieteni adevărați în țara printre care sunt părinții mei și vărul meu Erwin. În rest, toți sunt mai devreme sau mai târziu falși... Eu nu mai vreau să trăiesc o viață falsă... Nu am de ce... Aici în Geneva, m am apucat să lucrez în diferite locuri, am tot ce vreau și fac ce îmi place, nu am de ce să mă întorc la falsitate și bătaie de joc unde toată lumea se crede rege pe burtă goală și fără să aibe puțină demnitate”, le scria Mario Iorgulescu prietenilor lui în 2016 pe adresele lui de socializare.

fara descriere

Mario Iorgulescu a stat în Paradis în timpul școlii! Campusul era spectaculos

Mario Iorgulescu a stat în Paradis în timpul școlii! Webster University este considerată una dintre cele mai bune facultăți din Elveția, în plus arată și spectaculos. Campusul este foarte mare, amplasat într-un parc imens, plin de clădiri moderne, iar camerele sunt dotate după ultima fiță în materie de mobilier, în timp ce auxiliarele sunt de-a dreptul impresionante. Drept dovadă, instituția de învățământ universitatea dispune de terenuri de fotbal, săli de voeli, baschet, bazine de înot, un hipodrom, dar și centre de  artă rtă dramatică, artă fotografică și yoga.

Mario Iorgulescu a omorât un om după ce a dat peste el cu mașina

În urmă cu trei săptămâni, Fiul preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LFP) a fost implicat într-un accident grav pe Şoseaua Chitilei, în Bucureşti. El se afla la volanul unui Astion Martin, care, se pare, avea 230 de kilometri la oră în momentul impactului. În urma ciocnirii violente, celălalt şofer, care circula regulamentar pe sensul opus, a murit.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate