Parca a anticipat! Ilie Balaci despre mariajul fetei sale proaspat divortate: "Am facut scandal"

Anuntul divortului care s-a petrecut saptamana trecuta in fotbalul roamnesc, intre Eugen Trica si fosta sa sotie, designerul Lorena Trica, fiica marelui forbalist Ilie Balaci, a lasat fara cuvinte foarte multe persoane.

Distribuie pe:

Autor:

Ilie BalaciDesi inainte de separarea din acte au existat semne care anuntau ca nimic nu mai este roz intre cei doi soti, vestea divortului a ridicat multe semne de intrebare. Din informatiile noastre, Ilie Balaci stia ca mariajul fiicei sale, Lorena, se clatina puternic. El a sperat insa, pana la final ca, aceasta va reusi sa-si redreseze relatia. Nu pentru el, ci de dragul celor doi nepoti ai sai, ajunsi la varsta adolescentei, cei doi baieti pe care ii au impreuna Lorena si Eugen Trica. Putina lume isi mai aminteste ca, in urma cu 17 ani, pe cand fiica sa il anunta ca se marita cu un fotbalist, Ilie Balaci s-a opus total casatoriei.

Lorena si Eugen Trica„Am facut scandal. Nu pentru ca era fotbalist, pentru ca am impresie buna despre fotbalisti. Altceva m-a deranjat", povestea fostul fotbalist intr-un interviu acordat in urma cu doi ani unui post de televiziune. Cu toate acestea, Ilie Balaci si sotia sa isi iubesc foarte multi nepotii, care le-au dat si nume de alint. „Sunt bunic de la 42 de ani. Pentru ca traiau si bunicii mei si ai sotiei, erau prea multi bunici si am ajuns la concluzia ca e mai bine sa imi zica Nonu si nevestei mele Nona”, a mai adaugat fostul mare fotbalist, Ilie Balaci.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P