Părinții Alexandrei Măceșanu, din nou în lacrimi! Cât de grea va fi pentru ei ziua de azi?

Alexandra Măceșanu este dispărută de la finalul lunii iulie, dar părinții fetei care a fost răpită de Gheorghe Dincă, nu cred că fiica lor este moartă.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Părinții Alexandrei Măceșanu își așteaptă fata acasă, ei mai speră că fiica lor nu este moartă, ci ținută ostatică de cineva. Luni este o zi grea pentru părinții Alexandrei Măceșanu. Este pentru prima data când în prima zi de școală, din casa lor va pleca o singură elevă: sora de 10 ani a Alexandrei Măceșanu.

fara descriere

Și Alexandra ar fi trebuit să meargă astăzi la școală, ea este elevă la Liceul Mihai Viteazu din Caracal. În iulie, când s-a aflat de dispariția Alexandrei și apoi s-a făcut publică informația că Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe tânăra care ceruse ajutorul la 112, directorul liceului a vorbit despre adolescentă.

Citeste si: Teoria conspirației în cazul Alexandrei Măceșanu! ”E cu altcineva Alexandra și chinuită?” De la ce a plecat această ipoteză

Citeste si: Familia Alexandrei Măceșanu, declarații sfâșietoare: „Dacă îşi făcea datoria, copilul nostru era lângă noi”

Citeste si: Părinții Alexandrei Măceșanu cred că fiica lor e vie: ”Cum a putut acest Dincă să se apuce el de omorât fata noastră și de ars dacă fata anunțase poliția”

Părinții Alexandrei Măceșanu, în lacrimi! Fata trebuia să înceapă clasa a X-a

”Alexandra era un copil foarte bun. Era la specializare de științe sociale și a absolvit clasa a IX-a cu media 9,02. Era un copil foarte bun care și-a văzut mereu de drum. Era un copil cum poate mulți părinți își doresc. Făcea parte dintr-un ansamblu de dans popular și din ce știu lua și cursuri de chitară. Era un copilcare nu avea preocupări decât legate de școală”,a povestit Liviu Mitroi, directorul Liceului Mihai Viteazu din Caracal, acolo unde astăzi, la deschiderea anului școlar, Alexandra ar fi trebuit să fie alături de colegii ei de la clasa a X-a.  

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate