Teoria conspirației în cazul Alexandrei Măceșanu! ”E cu altcineva Alexandra și chinuită?” De la ce a plecat această ipoteză

Incertitudinea planează și acum în cazul Alexandrei Măceșanu și a Luizei Melencu, cele două tinere dispărute în Caracal, victime ale lui Gheorghe Dincă.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Cum până acum autoritățile au bâjbâit în cazul celor două tinere răpite de Gheorghe Dincă, despre care bărbatul a recunoscut că le-ar fi omorât, mulți sunt cei care cred că fetele nu sunt moarte.

Dacă în cazul Luizei nu au fost confimări până acum privind moartea ei, în cel al Alexandrei Măceșanu, autoritățile au comunicat faptul că ADN-ul tinerei a fost găsit în curtea lui Gheorghe Dincă.

fara descriere

Anchetatorii au găsit în butoiul din curtea acestuia, în care bărbatul susține că ar fi incinerat trupul Alexandrei, mai mulți dinți și câteva fragmente osoase. ”Dinţii găsiți de anchetatori în butoiul din curtea inculpatului aparțin adolescentei de 15 ani”, au anunțat anchetatorii. În schimb, se pare că fragmente osoase au fost mult prea deteriorate pentru a se putea extrage ADN-ul din ele.

Citeste si: Adevărul despre relația de rudenie dintre Alexandru Cumpănașu și Alexandra Măceșanu! Toată lumea crede că el este unchiul ei

Citeste si: Ce se va întâmpla cu soția lui Gheorghe Dincă, după ce s-au găsit alte oseminte în gropile din curte

Citeste si: Mama Luizei a primit o scrisoare tulburătoare de la un bărbat din închisoare: ”Așteptați, că Luiza va veni acasă”

fara descriere

Acesta este motivul pentru care părinții Alexandrei nu cred că fiica lor este moartă, susținând că dovezile prezentate până acum nu sunt concludente. În aceste condiții, au apărut și multe teorii ale conspirației, plecând de la ideea că Gheorghe Dincă este doar un pion într-un lanț al traficului de persoane și că Alexandra este sechestrată undeva.

Citeste pe stirilekanald.ro ipoteza lansată pe grupurile constituite în ”cazul Caracal” care are numeroși adepți

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate