Părinții Andreei Bălan, prima reacție în scandalul divorțului fiicei lor: "Andreea ne-a interzis să..."

Andreea Bălan și George Burcea trec printr-o perioadă mai dificilă în căsnicia lor.

Distribuie pe:

Autor: A.M.


In articol:

Andreea Bălan și George Burcea trec printr-o perioadă mai dificilă în căsnicia lor. După mai multe neînțelegeri, au apărut și primele zvonuri despre un posibil divorț, pe care niciunul dintre ei nu l-a confirmat, dar nici nu l-a infirmat.

Părinții Andreei Bălan au fost contactați de presă și au oferit un răspuns succint despre situația fiicei lor.

„Nu avem nimic spus. Andreea ne-a interzis să dăm declarații despre acest subiect”, a declarat tatăl Andreea Bălan potrivit Impact.ro.

Citeste si: Suma URIASĂ pe care a caștigat-o Andreea Balan, din cântări, într-o singură noapte: 20.000 de euro | EXCLUSIV

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

 

Andreea Bălan încearcă să își salveze căsnicia

În aceste momente pline de tensiune, George Burcea este cel care s-a distanțat foarte tare de Andreea Bălan. Artista încearcă cu multă înțelegere să salveze căsnicia cu bărbatul alături de care are 2 fetițe.

Citeste si: Andreea Bălan a cerut ajutorul fanilor ei: "Viața ei a luat o întorsătură dramatică"

 

Citeste si: Andreea Bălan, prima reacție după ce George Burcea a fost surprins cu o altă femeie! „Nu știi niciodată cât de...”

 

"El nu mai vrea să apară nici în vlogurile ei. Andreea îi tot spune să filmeze împreună, el refuză. Bănuiala mea este că scrisul cărții pe care vrea să o lanseze l-a dat peste cap, a făcut ca ceva care era bine închis în interiorul lui, să se manifeste mai tare ca niciodată. Nu mai pot comunica așa cum o făceau, Andreea suferă foarte tare din cauza asta, mai ales că, atunci când vine vorba de George, este mai înțelegătoare ca niciodată. Ea, culmea, îl și înțelege, știe că pentru el, probabil, este greu să fie în umbra ei, dar tot vrea să îl ajute să depășească situația. Andreea nu vrea, sub nicio formă, să se despartă de el și pentru că e convinsă că fiicele lor trebuie să crească într-o familie completă, să se bucure de prezența ambilor părinți pentru a crește sănătos. El nu înțelege că ea asta și-a dorit, și-a dorit o familie și copii, că, de fapt, ea nu are nevoie de nimic altceva, este totuși o femeie realizată”, a mai spus o sursă apropiată celor doi.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Andra, dezvăluiri despre căsnicia cu Măruță: „Avem rareori dispute, iar când apar, motivul e...”

George Burcea s-a întors acasă, la Andreea Bălan, și a făcut un gest surprinzător

Nu mai e loc de împăcare între Andreea Bălan și George Burcea! Artista a luat decizia la presiunea soțului ei, iar termenul a fost stabilit EXCLUSIV

Andreea Bălan, prima reacție după ce George Burcea a fost surprins cu o altă femeie! „Nu știi niciodată cât de...”

„Viata ca o prada”, in „Nemilosul Istanbul”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies