Stiri

Părinților li s-a spus că vor avea un bebeluș diform și să scape de el! Cum arată micuțul, doi ani mai târziu

Părinții au fost sfătuiți de medic să facă avort, pentru că bebelușul se va naște diform. Iată cum arată micuțul la doi ani, oamenilor nu le vine să creadă când îl întâlnesc pe stradă.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

Atunci când a rămas însărcinată, Sara nu și-ar fi imaginat niciodată că viața sa se va schimba la 180 de grade în numai câteva luni. La doi ani distanță, povestea ei a devenit cunoscută în întreaga lume

Sara Heller şi partenerul ei, Chris, au aflat în timpul unei ecografii că bebelușul lor va avea probleme de sănătate. Mai exact, aceștia au fost informați că bebelușul va avea o afecțiune de natură congenitală, numită „buză de iepure”.

Citeste si: A ajuns la spital, după o partidă nebună de sex! Medicii s-au crucit când au văzut-o, ce i-a făcut partenerul

Citeste si: Cazul șocant care a uimit lumea medicinei! Doi frați paralizează imediat ce apune soarele

Citeste si: Impresionant! Un copil în vârstă de 11 ani vinde în fiecare zi urzici pentru a-și întreține familia! Cum arată mâinile lui

Chiar dacă cei mai mulți dintre copiii care se nasc cu această afecțiune prezintă o formă ușoară, în cazul lui Brody urma să fie o formă mult mai gravă. Iar viața Sarei și a partenerului său a luat o altă întorsătură în momentul în care medicul le-a sugerat că ar fi mai bine să recurgă la întrerupere de sarcină și au întrebat-o pe viitoarea mamă dacă vrea să păstreze copilul.

Însă, Sara și Chris nu au vrut să audă de această opțiune și au decis să păstreze copilul. Cei doi s-au gândit că orice are o rezolvare, iar faptul că micuțul va arăta diferit nu îi speria deloc.

Mai mult, scopul lor a fost de a încerca să-i înveţe pe alţii despre boala de care suferă Brody. Ei sperau să ajute la schimbarea concepţiilor greşite pe care oamenii le au despre această malformaţie.

„Este bine să fii mândru de copilul tău, indiferent de circumstanţe. Am vrut să schimbăm modul în care ecografiile postate pe platformele de socializare înfăţişează copiii. Am vrut ca lumea să conştientizeze ce înseamnă, de fapt, afecţiunea de care suferă puiul nostru”, a declarat Sara pentru site-ul HeartEternal.

Imediat după ce a născut și a pus mai multe fotografii pe rețelele de socializare cu micuțul, Sara a primit mesaje de la prietenii virtuali care o întrebau ce este în neregulă cu bebelușul.

„Am decis mai degrabă să educ, decât să mă confrunt. Aş vrea ca Brody să facă asta şi în viitor. Vreau ca el să-i înveţe pe alţii, să fie un ambasador pentru alte cazuri cu buză de iepure”, spune femeia.

 

Ce se întâmplă cu Brody, la doi ani de la naștere

Pentru a deveni un copil normal, micuțul Brody are nevoie de mai multe intervenții chirurgicale reparatorii. Una dintre ele a avut loc anul trecut, atunci când străinii i-au ajutat pe părinți cu o sumă de bani.

Însă greul abia acum a început, iar copilul va fi supus  pe viitor mai multor operații, pentru a fi independent și ca să poată să se hrănească și să vorbească normal.

Galerie foto