Paște trist pentru familia lui Petru Kalău, șoferul care a provocat un accident cumplit în timp ce făcea live pe Facebook! Copiii îi duc dorul tatălui dispărut FOTO

În mai 2018, microbuzul condus de Petre Kalău s-a ciocnit cu un camion pe o șosea din Ungaria, în accident murind 9 persoane.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

În mai 2018, microbuzul condus de Petru Kalău s-a ciocnit frontal cu un camion pe o șosea din Ungaria, în accident murind 9 persoane. Tragedia s-a produs din cauza neatenției șoferului, care era distras de live-ul pe care îl făcea pe Facebook, unde răspundea la mesaje. Kalău s-a numărat și el printre victime, fiind plâns de familia lui, originară dintr-un sat de lângă Târnăveni.

Citeste si: Incendiu într-un bloc de locuinţe din Buzău! Un bărbat a fost găsit mort de pompieri

Citeste si: Ce mesaj sfâșietor a transmis Lorena Balaci, la 6 luni de la moartea tatălui ei, Ilie Balaci

Atacat de rudele celorlalți decedați, Petru Kalău este apărat de cei apropiați, care i-au făcut un cont oficial de Facebook în care susțin doar vinovăția parțială a șoferului în accident, deși autoritățile maghiare au stabilit culpa exclusivă a șoferului. 

fara descriere

Căsătorit și tată a doi copii, de 7 și de 15 ani, Petru Kalău este plâns de soție și de juniori, care postează periodic mesaje sfâșietoare în amintirea dispărutului.

Citește CONTINUAREA pe știrilekanald.ro! 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate