Jador, gest emoționant făcut în live-ul lui Bogdan Mocanu! Nimeni nu știa asta despre concurentul de la Puterea Dragostei

Jador este unul dintre concurenții de la Puterea Dragostei extrem de iubit de telespectatori, care îl votează în număr mare.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Așa se face că Jador a ieșit în ultima perioadă printre favoriții din casa de la Puterea Dragostei, câștigând și premiul săptămânal de 1500 de euro. În emisiune, Jador a spus că premiul îl va dona bolnavilor de cancer, boală care i-a lovit familia de câteva ori.

Însă, Jador face chiar mai mult! Zilele trecute, Bogdan Mocanu, colegul de cameră al lui Jador, făcea un live pentru susținătorii lui. La un moment dat, acesta a făcut un apel umanitar la rugamintea unei prietene.

Citeste si: Anunțul făcut de Andreea Mantea pentru fanii emisiunii Puterea Dragostei!

Citeste si: Imaginea cu Jador care face înconjurul internetului! Uite cum s-a pozat solistul! A slăbit foarte mult!

Citeste si: Lovitură în casa de la Puterea Dragostei! Noua concurentă este cântăreață! Thalida era blondă! VIDEO

”Este vorba despre o fată din Deltă, care este victima unui accident rutier. Este, am înțeles, foarte grav rănită și se încearcă salvarea ei. Este nevoie de bani, să fie dusă în străinătate, am înțeles. Am conturile, cine dorește să ajute, să-mi trimită mesaj în privat”, a spus Bogdan Mocanu.

fara descriere

Jador, care a auzit anunțul, a sărit imediat și a spus că donează el. ”Ajut eu. Îi trimit eu banii, numai să-mi dai numărul de telefon al prietenei tale, să aflu cum pot să ajut”, a spus Jador.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate