Pastorul baptist din Parlament are o avere colosală! Deputatul Ben-Oni Ardelean care i-a făcut "nesimțiți" si "tupeiști" pe jurnaliști deţine 10 terenuri, 3 case şi 3 maşini!

Actele completate de Ben-Oni Ardelean arată că pastorul baptist din Parlament are o avere colosală.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Nu mai e un secret că pastorul baptist din Parlament are o avere colosală. Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean a fost în prim-plan miercuri dimineață, când i-a făcut "nesimțiți" si "tupeiști" pe jurnaliștii care au vrut să asiste la discuțiile din comisiile reunite de politică externă. Mai mult, i-a amenințat ca le ridică acreditarea de la Parlament. "În momentul în care cu tupeu și nesimțire veniți și cereți să dăm un vot fără cvorum și cereți să dăm un vot în momentul în care eu, ca președinte de ședință, nu consimt că trebuie să încep ședința, în momentul repectiv este tupeu și nesimțire", a spus Ardelean. 

Citeste si: Adevărul din spatele imaginii cu Liviu Dragnea în timp ce ar fi fumat o țigară în celulă, în Penitenciarul Rahova

Citeste si: Cine este românul care a băgat spaima în oligarhul Plahotniuc? Politicianul de la Chișinău i-a cerut să nu-i mai pronunțe numele

Citeste si: Bombă! Mircea Diaconu, candidatul PSD pentru alegerile prezidențiale! Cine susține acest lucru

Pastorul baptist din Parlament are o avere colosală. Ardelean a vândut un teren cu 30.000 de euro

Deputatul, care e pastor baptist, are o avere uriaşă. Acesta deţine nouă terenuri intravilane şi unul agricol, în judeţul Timiş, precum şi două case de locuit (una de 233 metri pătraţi, cealaltă de 388 metri pătraţi) şi un apartament. Ardelean mai are trei maşini, un Volkswagen, un Audi şi un BMW. În 2018, deputatul a vândut un teren, pe care a obţinut 30.750 de euro. În conturi, deputatul are 27.000 de dolari şi 14.000 de euro. (vezi ce salariu are fiul Vioricăi Dăncilă)

fara descriere

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate