zodii ghinioniste final martie 2023

Patru zodii cu mari bătăi de cap la finalul lui martie 2023

Diverse

Patru zodii mai puțin norocoase la final de martie 2023

Nativi ghinioniști la sfârșitul lunii martie 2023. Ce spun astrele.

Zodiile fără noroc la final de martie 2023. Vezi ce nativi se împotmolesc în datorii, suferă din dragoste sau își pierd parteneriatele.

Zodii ghinioniste la final de martie 2023

Capricorn

Capricornii sunt persoane care își construiesc viața pe baza abilităților și capacității de a munci din greu. Ei nu cred în noroc, ci în perseverență și determinarea de a-și atinge obiectivele. Cu toate acestea, pot fi puțin reticenți când se confruntă cu situații necunoscute.

Este important ca aceștia să aprecieze oportunitățile care li se oferă și să nu se teamă să greșească în încercarea de a-și atinge obiectivele.

Citește și: Horoscop 27-31 martie 2023. Află ce îți rezervă astrele în ultimele zile din luna martie

Leu

Persoanele născute în zodia Leului trebuie să fie atente, deoarece astrele vor aduce situații care vor zdruncina relațiile cu cei apropiați, putând fi pozitive sau negative.

Este posibil să încheie relații de colegialitate sau amiciție care nu au trecut testul timpului. Sfârșitul lui martie 2023 poate aduce ghinion în dragoste, dar Universul atrage atenția asupra propriei persoane și îndeamnă să fie mai atenți cu ei.

zodii ghinioniste final martie 2023

Patru zodii cu mari bătăi de cap la finalul lui martie 2023

[Sursa foto: Freepik]

Săgetător

Săgetătorii se confruntă cu multe momente tensionate pe tot parcursul săptămânii, având sentimentul că nimic nu merge așa cum și-ar fi dorit. În loc să renunțe, este mai bine să încerce să rezolve problemele singuri, fără ajutorul altora, pentru a se maturiza.

În privința prietenilor, grupul lor se poate micșora, iar unele relații se pot dovedi toxice, deci este important să se detașeze și să meargă pe propriul drum. Oricât de greu le este în perioada următoare, nativii vor vedea luminița de la capătul tunelului, mai devreme sau mai târziu.

Citește și: Horoscop chinezesc săptămânal, 27 martie- 2 aprilie 2023. Află ce îți rezervă astrele la finalul lunii martie

Pești

Peștii nu s-au bucurat neapărat de cea mai bună lună din viața lor, iar lucrul acesta se simte până la finalul acesteia. Nativii au dat nas în nas cu conflicte și interese mai vechi și au rămas uimiți cât de mult a putut să le fie trădată încrederea. Acțiunea a afectat și planul profesional al Peștilor, persoane care au ajuns să dea minimul de randament la locul de muncă.