Pe ce sumă uriașă a cântat Ștefan Bănică jr. la ”Cerbul de aur”! Câți bani a încasat artistul după un recital de o oră

Ștefan Bănică jr. a fost plătit regește la Festivalul ”Cerbul de aur”, după un concert fabulos

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere

Festivalul ”Cerbul de aur” s-a terminat, însă ecourile continuă la Brașov! Evenimentul a fost de amploare, așa cum se aștepta toată lumea, iar recitalurile au reprezentat, ca de obicei, sarea și piperul, spectacolelor din fiecare seară.

Ștefan Bănică jr. a susținut un show chiar în prima seară în Piața Sfatului, în fața a nu mai puțin 5.000 de spectatori, care au fredonat alături de el fiecare refren, de la ”Ani de liceu” la ”Cum am ajuns să te iubesc” sau la ”Toată lumea dansează”. Artistul a mai punctat și cu refrene de muzică populară din toate zonele României, momente ce au făcut deliciul publicului, astfel că oamenii au dansat și s-au distrat împreună cu îndrăgitul trubadur și trupa lui de instrumentiști și dansatori mai bine de o oră.

fara descriere

Citeste si: Locul de veci al lui Ioan Gyuri Pascu a fost uitat de toată lumea: „Ce este trist, foarte trist, este că acolo, în acea groapă, sub acel mormînt de pămînt, se află două sicrie, unul peste altul” FOTO

Citeste si: Imagini unice cu proprietatea de şapte milioane de euro a lui Gigi Becali! Uite cum arată grădina superbă a vilei de pe Aleea Alexandru!

Citeste si: Cerbul de Aur 2019. Cine a plecat acasă cu marele trofeu

fara descriereȘtefan Bănică jr. a încasat bani serioși la ”Cerbul de aur”! Artistul a avut onorariul dublu față de un concert obișnuit

Show-ul oferit de artist a fost răsplătit cu aplauze și cu cereri de biss, iar la final, efortul său a meritat căci, Ștefan Bănică jr. a încasat bani serioși la ”Cerbul de aur”! Surse bine informate au dezvăluit că suma luată de vedetă a fost una extrem de consistentă, aproape dublă peste cea pe care o câștigă la un concert obișnuit, și anume aproximativ 25.000 de euro.

Citește și pe ce sumă a cântat starul irlandez Ronan Keating la Brasov doar pe știrilekanald.ro 

Sursă foto tvr.ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate