Pedro Mingote revine pe teren pentru o echipă din Gorj

Fostul portar al echipei Pandurii Târgu Jiu, Pedro Mingote, care a evoluat timp de opt ani pentru echipa fanion a Gorjului, revine pe teren după doi ani de pauză.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

mingote

In articol:

Fostul portar al echipei Pandurii Târgu Jiu, Pedro Mingote, care a evoluat timp de opt ani pentru echipa fanion a Gorjului, revine pe teren după doi ani de pauză. Portughezul, stabilit de mai mulţi ani la Târgu Jiu, a fost transferat de echipa de Liga 4 Internaţional Băleşti.

Pedro Mingote revine pe teren pentru o echipă din Gorj

Internaţional Băleşti a reuşit să transfere primul jucător străin care va evolua la fosta formaţie de Liga 3. Joi oficialii clubului au perfectat transferul lui Pedro Mingote, portarul care a făcut carieră în România, jucând pentru patru echipe de Liga 1 şi evoluând timp de opt  ani în primul eşalon pentru Pandurii. Echipa din Băleşti evoluează în campionatul judeţean Gorj, fiind înainte de startul returului pe locul 6, la şase punte de podium.

Citeste si: Gorjeni din 36 de localități, izolați la domiciliu

Citeste si: Medic dat în judecată de spital pentru un milion de lei

Citeste si: Polițist bătut în misiune. IPJ Gorj nu a făcut public cazul!

Mingote a ajuns în România în anul  2008, atunci când Pandurii Târgu Jiu a transferat mai mulţi jucători din Portugalia, evoluând timp de opt ani pentru gorjeni.

Citeste si: Poșta Română a decis să nu mai livreze pensiile și alocațiile suspecților de infecție cu coronavirus

Citeste si: Percheziții în Gorj într-un dosar privind mașini de lux furate

Citeste si: Testul care îți spune dacă ai luat coronavirusul! Toată lumea ar trebuie să îl facă

Chiar dacă a plecat de la Pandurii în 2016, Mingote a revenit la Târgu Jiu mereu pentru că şi-a construit aici o casă şi are şi o afacere, celebra cafenea Mingo Coffe Express din centrul oraşului.

Citește mai mult pe Pandurul 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate