Pepe le-a făcut o surpriză fetelor sale chiar înainte de Paște? Ce a cumpărat de la un petshop VIDEO EXCLUSIV

Pepe este un familist convins, care își răsfață fetițele.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Pepe și-a făcut celebru recent câinele, un cane coso de 7 ani, pe care-l cheamă Gitano. Câinele joacă alături de Pepe în ultimul său videoclip.

Pepe a povestit că fetițele sale sunt îndrăgostite de Gitano, cu care se joacă mereu, chiar dacă patrupedul este unul uriaș.

Zilele trecute, chiar înainte de Paște, Pepe a fost surprins de paparazii WOWbiz.ro ieșind dintr-un pet shop, de unde cumpărase un pachet de scutece absorbante pentru căței. Să le fi făcut Pepe fetelor sale o surpriză și în casa lor să fie acum un nou cățeluș? Cel mai probabil, pentru că astfel de scutece sunt folosite de stăpânii puilor de căței, până ce animăluțele se obișnuiesc să facă afară sau când pot fi scoase afară după ce au toate vaccinurile făcute.

Citeste si: Soţia lui Pepe, desfiinţată din cauza machiajului! Uite cum a plecat la o petrecere! Cei care au văzut-o au rămas şocaţi! "Îţi stă groaznic!"

Citeste si: Pastramă speră degeaba! Averea lui Brigitte a rămas la Ilie Năstase! Detalii incredibile din declarația de avere a fostului jucător de tenis EXCLUSIV

Citeste si: Legătura incredibilă dintre Jador şi Pepe! Uite ce i s-a întâmplat fostului iubit al Siminei la un concert! "Mi se pare anormal" EXCLUSIV!

fara descriere

Pepe a jucat într-un videoclip alături de câinele lui

Pepe a vorbit despre câinele său, Gitano. "Este un câine pe care copiii îl adoră. Fetiţele mele îl spală, îi dau de mâncare. Sunt responsabilizate de animal. Ele ştiu că trebuie să aibă grijă de el. Cosider că îmi seamănă. Vin şi alerg cu el prin pădure, el oboseşte înaintea mea. Cel mai mult pe mine mă iubeşte. Oamenii se sperie că poate fi impunător. M-am gândit să îmi mai iau un câine. Dacă plec de acasă şi las poarta deschisă nu iese din curte. E un câine care le are pe toate." a declarat Pepe recent. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate