Pepe nu poate trece peste despărțirea de Raluca Pastramă?! Mesajul cu subînțeles pentru fosta soție: "De fiecare dată îmi pare rau..."

Pepe se axează extrem de mult pe cariera sa în ultima perioadă. Însă, ultima melodie pe care a scos-o a surprins o țară întreagă.

Pepe, mesaj subtil pentru Raluca Pastramă
Autor: Adriana Raiciu

In articol:

Raluca Pastramă și Pepe au decis să divorțeze, după o căsnicie de mai bine de opt ani. Chiar dacă procesul este unul destul de complicat, artistul face tot posibilul să se axeze cât mai mult pe cariera sa. În urmă cu doar o seară, cântărețul a scos o nouă piesă, iar versurile ne duc cu gândul la povestea de iubire dintre el și fosta soție.

Pepe, mesaj subtil pentru Raluca Pastramă

Ultima piesă scoasă de Pepe este una de dragoste, cu o puternică încărcătură emoțională. Din versuri ne putem da seamă că este vorba despre un bărbat care este extrem de afectat de despărțire și care se abține cu greu să nu pună mâna pe telefon și să nu o sune pe partenera sa de viață. 

Citeste si: Raluca Pastramă, mesaj neașteptat pentru fetițele ei! Ce a scris fosta soție a lui Pepe pe rețelele de socializare

Să fie vorba despre un mesaj subtil transmis pentru fosta sa soție?! 

Citeste si: Îl mai știți pe Sergiu, tăticul călăreț de la Iași? A dat cu piciorul la tot, a vândut casa cumpărată din donații și s-a mutat din nou în ghetou. Acum, în fața porții stă parcat șmecherește un BMW X6 – Foto- bzi.ro

"Și m-am jurat să nu mai pun mâna pe telefon/ De fiecare dată îmi pare rau
Și m-am jurat să nu-ți mai dau nici texte/ Fiindcă toate sunt pretexte

te aud să-ți vorbesc din nou/ Noaptea când nu mai am somn"

Pepe și Raluca Pastramă divorțează

În urmă cu mai bine de o lună, Pepe anunța divorțul de Raluca Pastramă. Cunoscutul artist a făcut anunțul, la momentul respectiv, pe canalul lui de Youtube și declara faptul că vre să aibă parte de un proces liniștit. 

Citeste si: Pepe, mesaj cu subînțeles despre infidelitatea Ralucăi Pastramă: „Să vezi adevărul, dar să crezi în continuare minciunile”

Pepe, mesaj subtil pentru Raluca Pastramă
Pepe și Raluca Pastramă[Sursa foto: Instagram]

”Eu alături de Raluca nu mai vom mai parcurge acealași drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată. A hotărât să pună punct relației. Nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni.”, a spus Pepe pe canalul său de YouTube!

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Pepe, mesaj cu subînțeles despre infidelitatea Ralucăi Pastramă: „Să vezi adevărul, dar să crezi în continuare minciunile”

Pepe, gest de iubire pentru Raluca Pastramă! Dovada că încă are sentimente pentru fosta soție

Pepe, schimbare de look după despărțirea de Raluca Pastramă. Foto

Vor veni Ducii de Sussex la înmormântarea Prințului Philip?

Doliu imens! A murit un mare erou al României. A trecut prin suferințe cumplite de-a lungul timpului

Radu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică rupe tăcerea! Ce îi făcea Andreea Marin când era copil!

Lovitura sub centură primită de Charles. Regina Elisabeta nu va face niciodată acest gest

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies