Despărțire șoc în showbiz! Pepe și Raluca Pastramă vor divorța: "Eu alături de Raluca..."

Pepe și Raluca Pastramă au decisă să spună stop relației.

Distribuie pe:

Autor: Adriana Raiciu

Pepe și Raluca Pastramă au decisă să spună stop relației.


In articol:

Se pare că situația dintre Pepe și Raluca din ultima perioadă nu a fost una deloc bună. Astfel, că soții Pascu au decis să își spună adio după o relație lungă, dar și după ce au devenit părinții a două fetițe superbe.

Pepe și Raluca Pastramă vor divorța

Vestea că Pepe și Raluca Pastramă vor divorța a șocat o țară întreagă! Se pare că cei doi îndrăgostiți au trecut prin momente dificile în ultima perioadă, iar lucrurile dintre ei nu au mai putut fi rezolvate. Mai mult decât atât, se pare că soții nu mai locuiesc împreună de mai bine de două săptămâni.

Citeste si: Soția lui Pepe a recunoscut de ce nu apare în presă! Raluca Pastramă: „Aș avea multe de spus. În toți anii ăștia le-am ținut sufocate în sufletul meu”

Citeste si: Lovitură pentru pensionari, mai cruntă decât pandemia - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Citeste si: Pepe i-a furat iubita lui Liviu Vârciu: ”A venit cu ea de mână la ziua mea!”

Pepe și Raluca Pastramă vor divorța
Pepe și Raluca Pastramă

”Eu alături de Raluca nu mai vom mai parcurge acealași drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată. A hotărât să pună punct relației. Nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni.”, a spus Pepe pe canalul său de YouTube!

De asemenea, cântărețul a ținut să mai vorbească și despre faptul că atât el, cât și soția lui, vor face tot posibilul pentru a avea o relație civilizată, de dragul celor două fetițe. În plus, Pepe mai susține că nu a existat un motiv real, dar relația lor nu a mai mers în ultima perioadă.

”Vrem să avem o relație civilizată în continuare pentru copiii noștri, vom merge la notar, nu există niciun fel de proces, litigii și alte speculații. Nu există un motiv major, nu există un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Am încercat, am făcut tot posibilul.”, a mai spus Pepe.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop 5 Decembrie 2020: astăzi Fecioarele vor avea parte de o surpriză plăcută

Tragedia momentului în România! Era cunoscut de toată lumea. Cauzele decesului

Andreea Bălan a dat lovitura în plină pandemie. Cine îi dă bani acum și mai ales de ce

Soția lui Pepe a recunoscut de ce nu apare în presă! Raluca Pastramă: „Aș avea multe de spus. În toți anii ăștia le-am ținut sufocate în sufletul meu”

Pepe i-a furat iubita lui Liviu Vârciu: ”A venit cu ea de mână la ziua mea!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies