Petrecere nebună cu Leo de la Strehaia și Roxana Marinescu, vedeta care a fost bolnavă de coronavirus! Au petrecut cu lăutari până târziu, în noapte Video

Zilele trecute, Leo de la Strehaia a fost eroul unei filmări care pare să fie făcută în plină epidemie de coronavirus, dar care nu respectă niciuna dintre ordonanțele militare date în starea de urgență.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian


In articol:

Mai exact, Leo de la Strehaia, înconjurat de amici și de lăutari chefuiește de mama focului, părând să se simtă mai bine ca niciodată.

Citeste si: Leo de la Strehaia, bine altoit de fosta nevastă, Anca! A reușit să scape de o bătaie soră cu moartea doar fugind

Citeste si: Leo de la Strehaia e falit și evacuat din casă, dar pentru femei tot are bani! E decis să vândă tot aurul familiei pentru o nevastă

Citeste si: VIDEO| Inconștiență maximă: Un român infectat cu COVID-19 s-a îmbarcat într-o aeronavă la Madrid şi a venit în Bucureşti

Citeste si: CNAS dă vestea așteptată de milioane de asiguraţi! Vei putea să alegi pe cine vrei - evz.ro

Citeste si: Virus rar, descoperit în Bolivia. Provoacă febră hemoragică și se transmite de la om la om - bzi.ro

Interesant este că, pe lângă lăutari și dedicațiile făcute lui Cristi Marin, Leo de la Strehaia are doi invitați cu totul și cu totul speciali. Mai exact, Roxana Marinescu, fostul fotomodel care a impresionat România cu formele ei în revidte dedicate bărbaților,  și soțul acesteia, medicul estetician Victor Schwartz care, părând ușor jenați de cele ce se petreceau la masă, stăteau cuminți unul lângă celălalt. Interesant este însă că Leo de la Strehaia pare să nu se teamă deloc de coronavirus, cu atât mai mult cu cât Roxana Marinescu a trecut deja prin chinurile bolii.

Mai mult, alături de Leo de la Strehai apar în filmare două brunete. Una, fosta lui iubită, senzuala Renata, iar lângă Leo de la Strehaia este chiar femeia de care se jură că vrea să divorțeze, Dana Criminala, semn că relația dintre cei doi s-a mai îmbunătățit după ce ”Prințul Țiganilor” a fost refuzat categoric de Anca, prima lui nevastă.

 

Roxana Marinescu a fost bolnavă de coronavirus

„Nu m-am gândit nici măcar o clipă că voi fi testată de COVID, chiar dacă știam că am călătorit, nu m-am gândit că se va ajunge atât de departe. Cei de la ambulanță mi-au făcut fișa, respiram puțin greu și am auzit cum ziceau că voi fi transportată la spital.  La ora 11 seara am ajuns aici. M-au examinat și au constatat că sunt ok, plămânii funcționau bine, respirația era deja foarte bună. Mi-au și spus că nu am niciun simptom de coronavirus, dar voi fi testată pentru că am călătorit. În seara în care am ajuns am fost într-o stare deplorabilă. Am plans toată noaptea. Am avut frisoane de la medicamentul pe care mi l-au dat, am zis că mor, eram rece ca un cadavru.

A doua zi mi-au oprit medicamentația respectivă. Am văzut moartea cu ochii. Am crezut că fac un atac cerebral. De când am aflat că am acest virus nu am avut niciun simptom, iar în momentul în care mi-a fost administrat medicamentul, am simțit ca și cum atunci am luat virusul. De atunci am tulburări gastro-intestinale. I-am spus medicului de 2 ore și nu a venit până la ora asta. Acest coronavirus nu este o regie. Mi s-a făcut un alt test ieri dimineață, iar seara am avut rezultat negativ, dar trebuie să aștept încă un test”, declara Roxana Marinescu de pe patul de spital.

 

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Zilnic Marți 24 Noiembrie 2020: Taurii intră în posesia unui secret, Leii sunt trădați

Pepe a rupt tăcerea! A bătut-o pe Raluca Pastramă? Verificați

Oana Roman, veste tragică primită de la medici! Situația devastatoare în care se află: nu și-a dat seama

Ce spune Denise Rifai despre Silviu Prigoană, invitatul din această seară, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Adi de la Vâlcea a trecut prin momente cumplite cu fratele lui! Care este situația de la momentul actual dintre cei doi: "S-a săturat de bine..."

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies