Leo de la Strehaia e falit și evacuat din casă, dar pentru femei tot are bani! E decis să vândă tot aurul familiei pentru o nevastă

Leo de la Strehaia este decis să își găsească cât mai repede o nouă soție, având în vedere că, imediat după terminarea stării de urgență, divorțul lui de Dana Cri minala se va concretiza, iar Anca, chiar de Paște, i-a explicat că nu are șanse să se mai împace cu ea.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu


In articol:

Așa că, deși are probleme financiare evidente, Leo de la Strehaia renunțând la apartamentul închiriat din București și luând decizia să uite puțin și de factorile din urmă, este dispus să pună la bătaie sume serioase de bani pentru a rezolva situația lui amoroasă.

Citeste si: Cum mai arată Anca de la Strehaia! Fosta nevastă a lui Leo de la Strehaia nu a vrut să se împace cu ”Prințul Țiganilor” Exclusiv

Citeste si: Leo de la Strehaia, paranghelie în familie de Paște! ”Iepurașul” lui i-a adus însă o veste proastă! ”Anca mea...”

Citeste si: Leo de la Strehaia a făcut accident vascular cerebral din nou

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

”Voi face un casting pentru că mama vrea să îmi găsească nevastă și să fie pe placul ei. Premiul pentru cea care va câștiga acest casting va fi de 100.000 de euro și o mașină ultimul tip”, a spus Leo de la Strehaia. Iar alături de el, mama lui Leo de la Strehaia, zisă Patroana, a intervenit și a explicat cum se vor desfășura lucrurile. ”Eu sunt bolnavă și trebuie să îi găsesc o femeie să-l țină, să aibă grijă de el. Ori româncă, ori țigancă, sunt invitate toate... Le dau 100 de galbeni, o salbă, și o mașină, la cea care va reuși să îl ia, să ne placă. Să vină acasă la noi, să facă mâncare, să facă piața, să stea în probe o lună sau două. Să vadă tradișia cum e la noi, să facă rostul casei”, a precizat mama lui Leo de la Strehaia.

Leo de la Strehaia spera ca, de Paște, să se împace cu Anca, prima lui soție, mai ales că divorțul de Dana Criminala este inevitabil. Doar că, pare-se, prima nevastă a lui Leo de la Strehaia nu a vrut sub nicio formă să se împace cu el, chiar dacă ”Prințul Țiganilor” i-a promis și luna de pe cer.

 

Leo de la Strehaia, refuzat de Anca, prima nevastă, în plin divorț de Dana Criminala

”Anca mea nu vrea să ne împăcăm, chiar dacă îi făceam și emisiune, îi luam mașină, îi dădeam tot ce dorea. M-am sfătuit cu mama, cu Patroana, și cu sora mea, și am decis însă să merg mai departe și să fac un castiong pentru o femeie care să fie nevasta mea. Așa că, pe canalul meu oficial de youtube, asta voi face acum, voi face casting, voi aduce doritoarele să stea cu mine și cu familia mea câteva săptămâni și să vedem dacă se califică”, ne-a spus, trist, Leo de la Strehaia.

Fosta soţie a lui Leo de la Strehaia a şocat pe toată lumea acum doi ani după ce şi-a pus silicoane, şi-a mărit buzele, şi-a schimbat look-ul, chiar a dat jos şi straiele ţigăneşti, toate acestea pentru a-i atrage atenţia lui Leo. ”Arată bine silicoanele, dar eu nu port bluze decoltate, nu stau eu cu sânii pe afară, mi-e rușine. Eu sunt femeie serioasă, nici fustă scurtă nu port”, i-a spus Anca unei apropiate, la acea vreme.

Cu toate acestea, eforturile ei au fost în cele din urmă în zadar, fiindcă Leo de la Strehaia tot a ajuns în braţele Danei Criminala. Relaţia dintre Leo de la Strehaia şi Dana Criminală a fost, încă de când s-a aflat că sunt împreună, una extrem de controversată, bruneta fiind, de fapt, mama Renatei, iubita “Prinţului Ţiganilor” din acea vreme. Cu toate acestea, Leo de la Strehaia şi Dana Criminală, în ciuda certurilor şi deselor despărţiri şi împăcări, au trecut peste toate tabu-urile sociale şi au rămas împreună, iar acum, pare-se, și-a făcut loc între ei și Anca de la Strehaia.

Galerie foto 
Citește și:

Berna de la Puterea Dragostei, primele declarații după ce și-a pus implanturi mamare! "Sunt puțin amețită..."

Cristina Mihaela Dorobanţu, prezentatoarea de la "Puterea Dragostei", declaraţii despre viaţa personală: "Mă văd în ipostaza de soţie şi mamă"

Violeta Alexandru, surpriză pentru pensionari: Urmează o nouă creștere a pensiilor

Andra Volos a spus-o clar, după ce Bogdan Mocanu și-ar fi făcut o nouă relație! Nu mai există cale de împăcare: „Gata este...”

Unde a fugit Andreea Bălan, după ce a aflat că George Burcea a fost infectat cu virusul COVID-19?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies