Viorica Dăncilă, confruntare cu o femeie nervoasă la Bârlad! "Nu v-a fost rușine? Dacă intru acolo, bag mâna în părul ei..."

Viorica Dăncilă, confruntare cu o femeie nervoasă în timpul vizitei la Bârlad! "Nu v-a fost rușine? Dacă intru acolo, bag mâna în părul ei"

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere


In articol:

Viorica Dăncilă și politicienii care au însoțit-o la Bârlad au fost primiți cu furie. O femeie nervoasă, aflată la intrarea Spitalului Municipal de Urgență, a răbufnit la vederea delegației.

fara descriere

Viorica Dăncilă, confruntare cu o femeie nervoasă la Bârlad! "Nu v-a fost rușine? Dacă intru acolo, bag mâna în părul ei..."

"Nu v-a fost ruşine să veniţi la Bârlad, doamnă?” a vrut să știe protestatara. Viorica Dăncilă a răspuns: "De ce, de ce să-mi fie rușine?".

Citeste si: O femeie însărcinată a fost ucisă! Criminala i-a scos bebelușul din burtă și a mințit că l-a născut ea

Citeste si: Un copil de doar un an și jumătate a murit din cauza unui gest pe care îl fac toți părinții! S-a stins în chinuri

Citeste si: Ruby regretă operațiile estetice: „De proastă mi-am pus implanturi”

 

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a intervenit.

Buzatu: Dă-i drumul de aici!
Protestatara: Vedeţi-vă de treaba dumneavoastră şi nu puneţi mâna pe mine, da? La Vaslui vă faceţi legile, nu la Bârlad!
Buzatu: Stai cuminte!
Protestatara: La Vaslui să aveţi tupeu, nu la Bârlad da? Aţi dus ţara asta de râpă.
Buzatu: Du-te de aicea! Ai noroc..
Protestatara: De ce am noroc? Ameninţări în direct?
Buzatu: Noi deranjăm pe cineva? Te-am deranjat cu ceva?
Protestatara: Nu m-aţi deranjat pe mine, aţi deranjat tot Vasluiul. Buzatu: Judeţul Vaslui m-a ales aicea, cu o majoritate de 64%…. Protestatara: Cine v-a ales? Numai analfabeţi şi asistaţi sociali! Buzatu: Hai să fim prieteni...
Protestatara: Nu v-ar fi ruşine!
Buzatu: Vezi că eu vorbesc politicos, dar n-am răbdare multă!

fara descriere

Dumitru Buzatu a mers în spital cu Viorica Dăncilă, femeia a continuat războiul cu prefectul Vasluiului, Eduard Popica.

Prefectul Popica: Pentru ce să ne fie ruşine, doamnă? Ce am făcut? Aţi întors spatele şi plecaţi? Aţi învăţat placa asta cu ”Să va fie ruşine!” şi o spuneţi peste tot. A venit o oficialitate şi dumneavoastră..
Protestatara: Păi ne putem mândri cu dumneaei [cu Viorica Dăncilă – n.r.]? Ne putem mândri? [..] E oficialitate? A scos ţara din noroaie, aşa-i?
Prefectul Popica: Nu este frumos ce faceţi! De asta a ajuns Vasluiul unde a ajuns.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Nelu Barbu, a invitat-o pe protestatară să meargă în incinta spitalului și să stea de vorbă cu Viorica Dăncilă.

„Nu pot, că dacă intru fac criză de nervi acolo şi-mi bag mâna în părul ei! Deci îmi bag mâna în părul ei, vă jur!”, a spus femeia furioasă.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate