Plușica, la Milano chiar înainte de epidemia coronavirus! Ce a făcut fosta concurentă în Italia?

Plușica de la Puterea Dragostei a mers la Milano chiar în momentul debutului epidemiei de coronavirus.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Plușica a postat imagini din avionul Milano-București la începutul săptămânii trecute, când coronavirusul abia ajunsese în Italia. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a fost în Peninsulă într-o scurtă vacanță alături de noul ei iubit. Raluca Marina, pe numele ei real, a reușit totuși în ultimul moment să evite carantina, care s-a instituit câteva zile mai târziu.

fara descriere

Italia este în acest moment al treilea focar de coronavirus în lume și primul în Europa, cu peste 1.100 de persoane infectate și 29 de decese. Zona orașului Milano a fost printre cele mai afectate de epidemie, în Italia.

Plușica, prinsă la videochat

fara descriere

Plușica nu a părut însă nici un moment impresionată de problema virusului mortal ci mai degrabă de scandalul sexual în care a fost implicată după apariția unor imagini cu ea la videochat. Fotografiile au apărut în mediul online distribuite de o fană a emisiunii Puterea Dragostei și care nu e la prima astfel de ”faptă”.

Citeste si: Plușica rupe tăcerea după apariția imaginilor de la videochat! ”Nu-mi voi cere scuze. Voi merge la poliție să depun plângere penală” EXCLUSIV

Citeste si: Plușica de la Puterea dragostei, pe site-urile pentru adulți! Ce descriere are fosta concurentă: "Bisexuală, 19 ani și..."

Citeste si: Plușica de la Puterea dragostei, imagini de la videochat?! Fanii emisiunii îi aduc acuzații grave

Fosta concurentă a explicat că își asumă imaginile dar că va merge la poliție pentru a depune plângere penală împotriva celei  care a expus-o în astfel de ipostaze compromițătoare.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate