Poliția o contrazice pe Andreea Antonescu, după ce a a spus că un copil a sunat la 112. Avem înregistrarea apelului 112 dintre artistă și dispecerul poliției

Poliția o contrazice pe Andreea Antonescu după ce a explicat că nu ea este cea care a sunat la 112, ci un copil. Avem înregistrarea apelului 112

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.


In articol:

Andreea Antonescu se află din nou în centrul atenției după ce s-ar fi certat cu iubitul ei Ștefan Manolache. După ce au apărut în mediul online aceste informații, Andreea Antonescu a explicat că totular fi fost o greșeală și nu ea este cea care a sunat la 112.

Citeste si: Andreea Antonescu, sechestrată de Ștefan Manolache în Iași? Cântăreața a sunat la 112

Citeste si: Cum și-a anunțat Andreea Bălan, de fapt, problemele din cuplul cu George Burcea! ”N-am fost suflete pereche” EXCLUSIV

Citeste si: Anca Badiu, transformare uriaşă! Nu o mai recunoşti pe artista care s-a retras din lumina reflectoarelor acum câţiva ani

Însă reprezentanții poliției din Iași au prins-o cu minciuna pe artistă și au spus că nu au auzit pe fundal voci de copii care au butonat telefonul și au sunat din greșeală la 112. Mai mult decât atât, Reprezentanții IPJ Iași au dat publicității înregistrarea telefonică a apelului 112 dintre Andreea Antonescu și dispecerul de la poliție.

Citeste si: Cristina Şişcanu sare la gâtul Roxanei Nemeș! "Dacă aș polemiza cu tine, ți-aș fractura creierul!” - evz.ro

Potrivit BZI.ro este clar că Andreea Antonescu a sunat foarte panicată la 112. În plus, pe fundal se aude și vocea iubitului ei care încearcă să o oprească și la un moment dat chiar i-a luat telefonul din mână și a închis apelul. 

Andreea Antonescu: Alo, vreau și eu, dacă puteți să trimiteți o mașină.
112: Andreea Antonescu la telefon.
Andreea Antonescu: Ștefan vreau să plec în acest moment de aici și asta din cauza câcaturilor pe care mi le faci și nu numai mie. Te rog frumos, dă-mi telefonul! Te rog frumos, dă-mi telefonul!

Redăm mai jos întreaga converație telefonică. 

Andreea Antonescu, primele declarații după ce s-a spus că a fost sechestrată de iubitul ei, Ștefan Manolache

„V-as da „bună dimineața” dar am făcut-o deja în jurul orei 7 cu un story care relata oarecum dacă puteați să citiți printre rânduri faptul că nu am fost sechestrată. Cum aș numi eu povestea asta în momentul de față? Aș numi-o ceva de genul „un ochi râde și altul plânge” și vă spun și de ce.

Aseară am trecut printr-o experiență destul de stranie și o să mă bazez din nou pe faptul că am aflat că e mercur în retrograd și ca toate lucrurile astea se întamplă. Ideea e în felul următor. Nu am fost sechestrata, dar o sa vă relatez în două trei cuvinte ce s-a întâmplat.

Aseară eram cu domnul (n.r. - arată spre Ștefan Manolache) acasă, asta din dorința noastră de a nu mai apărea atât de mult în stpory-uri și de a nu ne mai pune viața pe tavă. Ne-am gândit să fim o perioadă mai discreți, unii dintre voi ați și remarcat lucrurile astea.”, a spus Andreea Antonescu. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Caz incredibil în penitenciarul din Botoșani. Un deținut a vrut să facă țuică în detenție, pe ascuns, dar ceva l-a dat de gol

Ștefan Manolache, îndrăgostit până peste cap de Andreea Antonescu! A spus chiar el că nu a fost de acord cu despărțirea!

Ceaiul minune pentru creier! Care este ingredientul secret. Are beneficii uimitoare asupra organismului tău

Florin Salam, atac fără precedent la adresa lăutarilor! Nimeni nu a mai spus așa ceva vreodată

Andreea Antonescu și iubitul, apariție unică la TV. Au spus adevăratul motiv al despărțirii! Mama lui Ștefan a pus presiune pe artistă să divorțeze de Traian?!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies