Ștefan Manolache, iubitul Andreei Antonescu, condamnat la închisoare! A împușcat un taximetrist în plină stradă

Ștefan Manolache a avut probleme cu legea înainte de a se cupla cu Andreea Antonescu. Tânărul a fost acuzat că a împușcat un taximetrist, cu un pistol cu bile de cauciuc

Distribuie pe:

Autor: M.B.

 


In articol:

fara descriere

Ștefan Manolache, alias ”Prinţişorul Taxiurilor”, a apărut în urmă cu câteva luni în primele pagini ale presei, după ce a fost surprins sărutând-o cu patos pe Andreea Antonescu. După ce imaginile cu cei doi îndrăgostiți au apărut în mediul online, cântăreața a recunoscut relația.

fara descriere

Nu este prima dată când Ștefan Manolache apare în presă. În trecut, s-a scris mult despre probleme pe care le-a avut cu legea tânărul ieșean. De-a lungul timpului, el a fost implicat într-o serie de dosare cât se poate de serioase, de natură penală, unele chiar instrumentate de DIICOT, adică în sfera criminalităţii organizate. Mai exact, el a fost cercetat într-un dosar care implica drogurile, Ştefan Manolache fiind până în primăvara acestui an, sub control judiciar.

Citeste si: Andreea Antonescu și noul iubit, săruturi pătimașe în văzul lumii! Cine este bărbatul celebru cu care se iubește cântăreața

fara descriere

Ștefan Manolache a împușcat un taximestrist

Un alt eveniment neplăcut penrtu Ștefan Manolache a fost condamnarea lui la un an de închisoare cu suspendare, după ce ar fi împușcat un taximetrist. Între el și celălalt participant la trafic a izbucnit un scandal monstru, iar noul iubit al Andreei Antonescu a scos un pistol cu bile de cauciuc și a tras în direcția lui, nimerindu-l în piept, fără consecinţe prea grave, din fericire.

fara descriere

Culmea, după ce a fost condamnat, actualul prezentator TV ar fi vrut sa fugă din ţară, dar a fost prins în vamă de poliţiştii de la Frontiera care au anunţat Brigada pentru Combaterea Crimei Organizate (BCCO) şi l-au condus la sediul IPJ pentru audieri.
Doar că problemele lui nu se opresc aici. Astfel, el a mai fost implicat şi într-un dosar penal pentru distrugere, el făcând praf o poartă de casă după ce ar fi fost ”ţepuit” de un vânzător de calculatoare.

Evident, fiind un asemenea ”băiat rău”, el a avut un succes uriaş la domnişoare, putând să se laude cu relaţii, nu foarte lungi, dar extrem de mediatizate cu celebrităţi din showbiz-ul mioritic.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate