Polițistul român, prietenul copiilor din Republica Centrafricană. Le aducea ciocolată și gumă de mestecat

Mihai face parte din Poliția Română, iar recent a plecat în misiune în Republica Centrafricană, unde și-a făcut mai mulți prieteni.

Mihai, alături de prietenii lui din Republica Cetrafricană.
Mihai, alături de prietenii lui din Republica Cetrafricană.[Sursa foto: Facebook]
Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Mihai este un polițist român, cu o experiență de peste 20 de ani, plecat într-o misiune internațională, în Republica Centrafricană. Își face meseria cu zâmbetul pe buze, devotament și profesionalism, iar pozele cu el din misiune vorbesc de la sine.

Nu uită că sub uniformă este mai întâi de toate om, iar asta a demonstrat-o chiar și într-o misiune extrem de riscantă, în care viața sa a fost pusă în pericol. 

Polițistul-erou trimis în misiune în Republica Centrafricană  

Mihai a fost trimis în Republica Centrafricană pentru a ajuta autoritățile locale să combată criminalitatea și terorismul, fiind un stat divizat. Este o misiune deosebit de grea, iar viața sa este pusă în pericol în fiecare moment. 

Citeste si: Un polișist-erou din Vâlcea ajută anual sute de copii sărmani! Povestea lui Eusebiu Predonescu: „E foarte ușor să fii om”

Recent pe Facebook-ul Ministerului Afacerilor Interne a apărut o postare în care Mihai este lăudat, nu numai pentru profesionalismul cu care își duce la bun sfârșit misiunile în care este trimis, ci și pentru oamenia și iubirea sa față de ceilalți mai puțin norocoși ca el. 

Citeste si: De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup- bzi.ro

„Polițist de 20 de ani, Mihai este la a doua misiune internațională pe care o îndeplinește cu implicare, profesionalism și devotament. Felicitări!”, scrie în postarea de pe Facebook-ul MAI. 

Și-a petrecut timpul liber în compania copiilor de acolo 

Acesta și-a făcut câțiva prieteni în timpul misiunii din Republica Centrafricană. Timpul său liber, pe care ar fi putut să-l petreacă vorbid cu familia sau prietenii săi din România, l-a folosit pentru a sta cu câțiva copii dintr-un sat.

Citeste si: Un polișist-erou din Vâlcea ajută anual sute de copii sărmani! Povestea lui Eusebiu Predonescu: „E foarte ușor să fii om”

„Au ales un loc al lor, la marginea satului unde locuiesc. Acolo, îl așteaptă în fiecare zi pe noul lor prieten, un polițist din România. Prima dată, l-au privit reticent. În ochii copiilor se putea vedea un amestec de teamă și curiozitate. Apoi, ușor, ușor, între cei mici și Mihai s-a legat o prietenie frumoasă”, mai scrie în postare. 

Ușor, ușor, polițistul a reușit să le câștige încrederea copiilor pe care-i aștepta la marginea satului cu ciocolată și gumă de mestecat, iar copii se bucurau să-l vadă și să petreacă timp în compania sa, pentru că știau că „Miai” este prietenul lor. 

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Un bărbat a fost readus la viață de doi polițiști din Blaj! Primele cuvinte ale sinucigașului: „Salvați-mă!”

Pierdere uriașă pentru România. Adrian Năstase a făcut anunțul dureros. „Regret profund”

Starea de alertă a fost prelungită pentru încă 30 de zile. Măsuri şi restricţii impuse din 14 noiembrie. Document Oficial

Horoscop Zilnic Sâmbătă 31 Iulie 2021: Racii sunt încurajați să analizeze punctul la care au ajuns în acest moment în viață și să vadă dacă sunt mulțumiți cu ceea ce au

COD DE ALERTĂ în România! Se întâmplă chiar în ACEASTĂ NOAPTE

CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! Cu cine a fost prins Cătălin Botezatu în ipostaze INTIME! De aceea a fost dat afară de la Kanal D!

Tupeul lui Meghan nu are limite. Planul diabolic, urzit în secret, în legătură cu Harry

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies