Victimele din Colectiv nu cred în ”mâini criminale! Reacție vehementă după apariția unor imagini noi din clubul morții: ”Rușine”

Apariția unei noi înregistrări cu incendiul din Colectiv pare să complice și mai mult lucrurile.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Familiile victimelor din Colectiv nu sunt deloc fericite în legătură cu apariția în presă a imaginilor surprinse de camerele de supraveghere în noaptea incendiului. Asta pentru că lucrurile par să se complice și mai mult, în condițiile în care din înregistrări reiese că în Colectiv ar fi putut avea loc o explozie. Existența unei deflagrații complică și mai mult ițele în dosarul de sute de pagini ale cazului Colectiv, într-un proces care pare să nu se mai termine niciodată.

fara descriere

Citeste si: Terifiant: Ultimele clipe din Clubul Colectiv. Imaginile au fost captate de o cameră din containerul metalic - VIDEO

Citeste si: 30.000 euro strânși în 20 de ore pentru familia lui Alex Chelba, victimă la Colectiv! Rudele tânărului au fost evacuate din casă

Citeste si: Doliu în România. "A murit un om remarcabil"

Asociația ”Colectiv Pentru Viitor”, din care fac parte mai multe rude ale victimelor din clubul morții, a postat pe contul de Facebook al organizației respectivul filmuleț, însă acesta este însoțit de un text destul de dur.

Citește continuarea pe stirilekanald.ro!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate