Portret emoționant cu Denisa Răducu. Un cântăreț a făcut un gest surprinzător în memoria artistei

Un fan a realizat în creion un portret cu chipul Denisei Răducu.

Distribuie pe:

Autor: A.M.


In articol:

Au trecut aproape 3 ani de la dispariția fulgerătoare a Denisei Răducu însă artista a rămas în continuare în inimile multor oameni.
Familia încă îi plânge dispariția, apropiații își aduc și acum aminte de suferința ei, iar fanii continuă să îi asculte melodiile.
Un cântăreț a reușit să îi umească pe toți cei care au îndrăgit-o pe Denisa cu un portret, din creion, relizat în memoria ei. Portretul seamănă izbitor cu regretata artistă.
Cântărețul IAN a publicat pe Facebook etapele creării portretului, câștigând, astfel, respectul multor oameni.

"Foarte frumos Bv Ai Toate Respectele Fanilor Tai Printre care și eu", "Mi se rupe sufletul ,ce soarta a avut îngerul asta de fata.", "Nu este Denisa Răducu?? Dacă e ea, ești talentat, Ian! Bravo, cinste ție!", sunt câteva din comentariile venite.

Citeste si: Cu câți bărbați s-a iubit Denisa Răducu? Pare greu de crezut, dar acesta e numărul exact!

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Ce drame a trăit Denisa Răducu înainte să moară. Cum o răsfăța mama ei pentru a-i mai alina suferința

 

 

Cum a fost surprinsă Denisa Răducu la ultimul ei spectacol!

Denisa Răducu era o artistă iubită de fanii muzicii de petrecere și avea spectacole peste tot în lume. Artista a urcat ultima dată pe scenă înainte cu o lună ca ea să afle diagnosticul grav și să dispară de pe scenă cheltuindu-și întreaga avere pentru a se trata.

La acea vreme Denisa nu știa că este bolnavă, dar primele semne de boală se puteau citi pe chipul ei. Denisa manelista a avut ultimul spectacol la Torino, în luna martie a anului 2017. Artista pătrea destul de obosită, dar cu toate acestea a dus la bun sfârșit spectacolul și nu dădea de bănuit că ar suferi de o boală atât de gravăm care i-a adus sfârșitul la doar 27 de ani.

În acea seară Denisa Răducu a ridicat pe toată lumea de la mese cu repertoriul ei bogat, dar după ce a ajuns în țară a aflat diagnosticul crunt.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Primarul din Deva și fiica lui s-au vindecat de coronavirus

Mesajul vedetelor Kanal D pentru tine!

Ceaiul care ajută cel mai mult la slăbit și detoxifiere. Elimină toate toxinele de corp. Câte căni trebuie să bei zilnic și cum se prepară corect

Bianca Drăgușanu, implant de fese după divorț? Imaginile care dau de bănuit

Slujbă cu peste 200 de oameni la Catedrala Mântuirii Neamului, în plină pandemie de coronavirus. Polițiștii au venit la fața locului

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies