Până la ce vârstă NU are voie copilul tău să stea la soare? Specialiştii îţi explică de ce!

Copiii sub şase luni NU au voie să stea la soare! Vezi de ce!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Ne aflăm în plin sezon al vacanțelor, iar mulți dintre proaspeții părinți au în plan să plece în concediu la mare alături de bebelușii lor. Este bine să îi expună la soare? De la ce vârstă este indicat să o facă? Acestea sunt doar câteva din temele de discuție dezbătute de Ela Crăciun în comunitatea ei online dedicată părinților.

Citeste si: Cum să învingi depresia după ce ai născut

Vedeta a contactat medicii și a aflat în ce mod este indicat să expunem la soare copiii aflați în primele luni sau ani de viață.

Copiii sub şase luni NU au voie să stea la soare!"Am vorbit cu specialiștii și am aflat cinci reguli de bază de care să ținem cont"

Anul trecut, pe vremea aceasta, pe când eram însărcinată, vorbeam despre cum este indicat să se expună o gravidă la soare. Acum a venit timpul să discutăm despre regulile pe care este bine să le aplicăm atunci când vrem să mergem cu cei mici în concediu la mare. Am vorbit cu specialiștii și am aflat cinci reguli de bază de care să ținem cont.

Citeste si: Ela Craciun a mers la Mariana Cojocaru ca sa afle destinul bebelusului din burtica! Ce i-a spus astrologul

fara descriere

1. Copii pot merge la plajă începând cu şase luni. Toți medicii cu care am stat de vorbă mi-au spus același lucru. Pielea bebelusilor sub şase luni e prea sensibilă ca să fie expusă la ultraviolete, indiferent de gradul de protecție.

Copiii sub şase luni NU au voie să stea la soare! "Regulile pe care este bine să le aplicăm atunci când vrem să mergem cu cei mici în concediu la mare"

2. Nimeni nu ar trebui să se expună la soare între orele 12 și 16. Mai ales cei mici. Așa că atenție!

Citeşte materialul integral pe kfetele.ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate