Povestea cutremurătoare a asistentei medicale ai cărei părinți au murit de coronavirus după ce i-a îngrijit chiar ea! Mirela s-a infectat apoi cu Covid-19 și a primit vestea morții mamei sale pe patul de spital!

Asistenta medicală ai cărei părinți au murit de coronavirus este și ea infectată.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Asistenta medicală ai cărei părinți au murit de coronavirus trece printr-o dramă cumplită.  “Tragedie după tragedie în viața Mirelei Popescu, asistenta de la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Argeș. După ce mai întâi i-a murit tatăl, răpus de Covid, sâmbătă, 1 august, s-a dus la ceruri și mama ei, internată tot pentru Covid la Terapie Intensivă de la Spitalul Județean, după ce a fost transferată de la Spitalul Câmpulung.”, a relatat ziarul Jurnal de Argeș. (vezi declarația controversată despr coronavirus a Monicăi Pop)

Citeste si: Un nou focar de coronavirus, in Romania! Ce judet este afectat: autoritatile sunt in alerta!

Citeste si: Adriana Bahmuțeanu, fără mască de protecție la Spitalul de Boli Infecțioase din Capitală

Citeste si: Bianca Drăgușanu, devastată! A luat sau nu coronavirus? „Mă ustură gâtul...” - evz.ro

Citeste si: Alexandru Rafila, anunţ îngrijorător despre coronavirus! "O creştere rapidă a cazurilor de terapie intensivă"

“Mirela este și ea infectată cu Covid și internată de două săptămâni la Secția Boli Infecțioase a aceluiași Spital Județean, acolo unde a și primit vestea că i-a murit și cel de-al doilea părinte. Şi fratele Mirelei Popescu e infectat cu Covid și internat la spitalul din Valea Iașului. Surse medicale ne-au spus că asistenta este bine îngrijită și răspunde bine la tratament, însă e depresivă și plânge mult. Colegii și prietenii i-au scris zeci de mesaje de încurajare pe rețeaua de socializare.”, a mai scris sursa citată.

Asistenta medicală ai cărei părinți au murit de coronavirus: "Nenorocirea a lovit-o din nou" 

O prietenă a asistentei, jurnalista Natașa Paraschiv, a scris un mesaj teribil. “Postarea asta o fac cu inima strânsă. Că îi răscolesc și mai tare durerea unei prietene. Îmi cer iertare încă de acum. Dar ea, care ajută la salvarea vieților, în UPU, știu că mă va înțelege, dacă prin postarea asta mai «salvez» măcar un idiot care încă mai crede că virusul ăsta e doar o răceală. Acum 2 săptămâni, la poza ei de profil a apărut fundița de doliu. Tatăl ei, om în putere, s-a stins răpus de virusul ucigaș. Azi nenorocirea a lovit-o din nou. Doamne, unde crezi că mai încape încă un doliu?! Cum să fie lovită așa iar? Nu, nu tatăl a «luat-o» pe mama ei. Tot virusul ăsta nenorocit.”, a scris amica asistentei.

„Prietena mea e în spital. Luptă și ea. Și fratele ei. Ce luptă e asta, Doamne?! Cum e posibil așa ceva? Fata asta a luptat toată viața ei. A primit lovituri câte nu poate să ducă nimeni. Cum să fie lovită așa din nou? Mă rog pentru tine, draga mea, să-ți dea măcar putere, dacă ți-a luat atât de mult. Măcar atât să-ți dea, puterea de a te întoarce la copiii tăi, de a putea ține în frâu durerea care acum te-a pus la pământ. Iar pe tine, cel care citești acum, să te «lumineze» să-ți pui masca aia, care te poate ajuta. Și să te facă să stai la distanță. Fiindcă TU poți. Ea n-a putut. A trebuit să stea lângă alții, ca tine, care veneau în spital pe bandă rulantă, că au vrut să petreacă și să bea bere la terasă, că acasă nu făcea spumă! Virusul ăsta ucide. Și nu alege. Poate fi oricare dintre noi!”, a încheiat jurnalista.

Asistenta medicală ai cărei părinți au murit de coronavirus. Mirela s-a simțit rău după înmormântarea tatălui

Drama Mirelei Popescu s-a declanșat sâmbătă seara, pe 11 iulie, după ce asistenta s-a întors dintr-un pelerinaj mânăstiresc la mormântul lui Arsenie Boca, unde fusese împreună cu câteva colege de la Urgențe. La întoarcere, și-a găsit tatăl, epitrop la biserica din Prundu, cu febră. L-a îngrijit chiar ea, la UPU, pentru că era de gardă în acea seară. La fel și pe mama ei. Marți, bătrânul a fost transferat la spitalul din Călărași (tocmai acolo s-a mai găsit un loc la Terapie Intensivă), unde s-a și stins.

După înmormântarea tatălui, Mirela a început să se simtă rău. A fost confirmată pozitiv și internată la Spitalul Județean, apoi transferată la Boli Infecțioase, unde se află și acum. Mama ei a fost internată mai întâi la Câmpulung, apoi, pentru că starea i s-a agravat, adusă la ATI la Pitești. Nu a aflat că soțul îi murise și întreba întruna de el. A murit și ea sâmbătă, 1 august. Fratele asistentei este internat și el la Valea Iașului.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Institutul Matei Balș, prima reacție după acuzațiile lui Florin Salam: „În fiecare zi s-a discutat cu familia”. Care este starea lui Neluțu Stoian

Florin Salam, apel disperat din fața spitalului Matei Balș! „Sunteți țigani? Atunci mergeți la ghicitoare”

Carmen Harra a prevăzut sfârșitul pandemiei de coronavirus: „O să dureze până...”

Florin Salam, în război cu Adrian Streinu-Cercel! Manelistul merge la Matei Balș, să afle dacă fratele lui, bolnav de coronavirus, mai trăiește! ”Ne-a spus că vor să-l termine”!...

Alin Roșieanu, un polițist rănit grav într-un accident rutier, a murit. Tânărul gorjean s-a stins din viață, după ce oamenii au donat sânge pentru a-l salva

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies