Florin Salam, apel disperat din fața spitalului Matei Balș! „Sunteți țigani? Atunci mergeți la ghicitoare”

Drama în familia lui Florin Salam! Fratele manelistului este infectat cu Covid-19.

Distribuie pe:

Autor: Carmen Nicoleta

Florin Salam, apel disperat din fața spitalului Matei Balș!
Florin Salam, apel disperat din fața spitalului Matei Balș!


In articol:

Florin Salam, apel disperat din fața spitalului Matei Balș! Florin Salam a chemat jurnaliștii în fața Institutului Matei Balș pentru a transmite un strigăt de ajutor. Fratele manelistului se află în spital, bolnav de Covid-19, iar nimeni din familie nu știe nimic despre starea sa de sănătate. Florin Salam a făcut declarații, cu lacrimi în ochi, alături de sora lui, în fața jurnaliștilor.

„Nu aș fi făcut acest gest, să chem televiziunile, dar suntem disperați. Nu comunică nimeni cu noi. Avem un pacient bolnav și familia nu-i cunoaște starea. Ce putem să facem? Să stăm cu mâinile în sân și să auzim că e în ultima fază? E durerea noastră! Noi am întrebat dacă-l putem duce în străinătate și ne-au zis că e vorba de bani, costă foarte mult. Suntem disperați, în situația noastră poate să fie foarte mulți oameni. Vrem să știm despre el, să ni se comunice. Este familia noastră, e fratele nostru!”, a declarat Florin Salam.

Citeste si: Florin Salam, în război cu Adrian Streinu-Cercel! Manelistul merge la Matei Balș, să afle dacă fratele lui, bolnav de coronavirus, mai trăiește! ”Ne-a spus că vor să-l termine”! EXCLUSIV!

Citeste si: Moment emoționant la priveghiul lui Emi Pian! Florin Salam i-a adus un ultim omagiu prietenului său

Citeste si: Bomba despre pensii şi pensionari. Atenţie! Acuzații de abuzuri la Guvern - evz.ro

Citeste si: EXCLUSIV. Florin Salam a fost amendat la priveghiul lui Emi Pian. Polițiștii au intervenit în forță

„Este o răceală severă la plămâni, i-au făcut două teste rapide pentru Covid, a doua zi de la internare. De două săptămâni venim aici, fără să deranjăm, vreau să știu despre starea fratelui meu”, a declarat sora lui Florin Salam.

Florin Salam, apel disperat din fața spitalului Matei Balș!
Florin Salam, apel disperat din fața spitalului Matei Balș!

Florin Salam, despre conversația cu medicul Adrian-Streinu Cercel

Disperat, Florin Salam l-a sunat pe Adrian-Streinu Cercel și a dezvăluit cum a decurs conversația dintre cei doi.

„Am avut o conversație telefonică cu domnul Cercel. Am aflat că fratelui nostru i-au cedat rinichii, ficatul. Am sunat la dânsul și l-am întrebat cu disperare dacă este adevărat și dânsul a zis că: Și chiar dacă i-ar fi cedat, ce ați mai putea face voi? Domnul Străinu-Cercel a spus acest lucru la telefon!”, a declarat Florin Salam.

Ultimele cuvinte pe care familia le-a auzit de la Nelu, fratele lui Florin Salam, au fost: „Ăștia vor să mă omoare”. Mai mult decât atât, când ar fi încercat să afle și mai multe informații despre fratele lor, ei au fost judecați pentru că sunt de etnie rromă.

„Ne-au întrebat dacă suntem țigani: Sunteți țigani? Atunci mergeți la ghicitoare”, a declarat soția lui Nelu, fratele lui Florin Salam. (Citeste si: VIDEO. Anunț de ultimă oră făcut de Florin Salam! Se însoară cu Roxana Dobre și va fi tătic pentru a șasea oară?! Gestul care l-a dat de gol)

Galerie foto 
Citește și:

Culmea luxului: și-a rupt ambele picioare și și-a comandat un scaun cu rotile placat cu cristale Swarovski

Kanal D, lider de piata, in Prime Time, cu emisiunea “Roata Norocului”

Nicos de la Puterea dragostei a pus ochii pe o altă fată din casă! Gestul care l-a dat de gol: „Regino!”

Alex Bodi, vizibil afectat de moartea bunicii sale! Prima apariție după vestea tragică

Opiniile unor celebrități despre vânătoare

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies