Povestea din spatele numelui fiului Laviniei Pîrva și al lui Ștefan Bănică Jr.! Motivul pentru care l-au numit Alexandru

Este fericire mare în familia Laviniei Pîrva și a lui Ștefan Bănică Jr. Astăzi, a venit pe lume fiul lor, Alexandru Bănică!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

In articol:

Numele de Alexandru nu a fost ales întâmplător pentru micuțul Laviniei Pîrva și al artistului Ștefan Bănică Jr. Povestea din spatele numelui ”Alexandru” este destul de emoționantă, căci în urmă cu 18 ani, celebrul cântăreț și-a pierdut un frate într-un accident rutier cumplit. Ștefan și Alexandru Bănică erau frați de tată. El s-a stins din viață la vârsta de 25 de ani. Accidentul a avut loc în București, în sectorul 3. Șoferul a pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive și a intrat într-un stâlp de beton. Alexandru a ajuns la spital, unde a decedat, conform Click.

Citeste si: Ultimă oră! Ștefan Bănică Jr. a devenit tătic! Lavinia Pîrva a născut în urmă cu puțin timp

Citeste si: Care este starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu! El suferise în urmă cu câteva zile un atac cardio-respirator

Citeste si: Ultimă oră! Ștefan Bănică Jr. a devenit tătic! Lavinia Pîrva a născut în urmă cu puțin timp

Lavinia Pîrva a născut astăzi un băiețel

”Sunt fericit pentru că a venit pe lume fiul cel mai mic, haios și sănătos, Alexandru Bănică. Eu și soția mea vă mulțumim tuturor celor care ați fost alături de noi în această perioadă, pentru faptul că ne-ați respectat intimitatea și pentru toate mesajele frumoase”, este anunțul scris de Ștefan Bănică Jr. pe rețelele de socializare. 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate