Care este starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu! El suferise în urmă cu câteva zile un atac cardio-respirator

Mihai Constantinescu a suferit în urmă cu câteva zile un atac cardio-respirator. El se află încă în spital.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

In articol:

  Artistul Mihai Constantinescu se află încă sub atenția strictă a medicilor, după ce în cursul zilei de luni a suferit un atac cardio-respirator. În aceste momente, artistul Mihai Constantinescu este intubat și starea lui este stabilă.

  „Mihai este în continuare intubat, este în viaţă, este stabilizat, tensiunea şi pulsul lui sunt stabile acum, dar sunt zile în care el trebuie să se refacă. A stat destul de mult până a venit salvarea”, a afirmat Simona Secrier.

  Citeste si: Va fi sau nu deconectat Mihai Constantinescu de la aparate? Ce zice legea

  Citeste si: Soția lui Petre Magdin, șocată de vestea că Mihai Constantinescu este în stare gravă! Ce mesaj a transmis

  Citeste si: Ce se întâmplă în aceste momente la spital cu soția lui Mihai Constantinescu! Dezvăluiri uluitoare făcute de apropiații artistului! ”Are un scăunel pe culoar”

  Mihai Constantinescu este în comă! ”Nu are voie să intre la Terapie Intensivă” 

  În tot acest timp, alături de vedeta muzicii ușoare românești este soția sa, Simona Secrier. De altfel, ea și fost cea care l-a găsit fără vlagă în casă și a chemat de urgență salvarea.

  ”Tot ce pot să spun este că trebuie să ne rugăm pentru el. Ce pot să spun? Medicii sunt rezervați, nu știu nici eu prea multe, situația e gravă. Să ne ajute Dumnezeu, nu pot spune nimic altceva decât că sper și că mă rog", a spus femeia.

  Dacă Mihai Constantinescu este în comă este în comă în aceste clipe, prietenii care au mers la clinică să afle starea lui au vorbit în premieră pentru kanald.ro și despre starea Simonei Secrier. ”Soția lui Mihai este distrusă, este dezorientată, nu știe ce să mai spună și ce să mai facă. De când el a fost dus la Spitalul Floreasca, ea stă numai acolo. Nu are voie să intre la Terapie Intensivă, dar are un scăunel pe culoar și așteaptă acolo, plângând, vești despre bărbatul cu care trăiește de mai bine de 23 de ani! E greu să o vezi atât de afectată, este cumplit”, au dezvăluit persoane din preajma artistului pentru kanald.ro!

  Urmatorul articol
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate