Povestea emoționantă a unei fetițe care își îngrijește singură cei nouă frați i-a impresionat pe oamenii cu inimă mare. Corina se sacrifică zilnic pentru familia ei: „Prima dată mănâncă cei mici, apoi noi, ce mai rămâne”

Corina este omul pe care se bazează de fiecare dată părinții ei.

Autor: Antonia Simona

In articol:

Corina este încă un copil, însă asta nu se mai vede de ceva timp pe fața ei. În spatele ochilor mici și timizi se vede sufletul unui om greu încercat, care a îndurat multe în viață și care luptă în fiecare zi să răzbească.

Fetița este cea mai mare din familia ei. Pe lângă ea, cei doi părinți mai au încă nouă copii. Sunt o familie numeroasă iar lucrurile nu sunt ușoare pentru membrii acesteia.

corina, copii saraci, povedste emotionanta, ong

Corina se sacrifică zilnic pentru familia ei.

[Sursa foto: Povestea Mea]

Citeste si: "Am scăpat ca prin minune de la moarte!" Momentul de care Gheorghe Turda își va aminti cu groază toată viața! Ce i s-a întâmplat în urmă cu mai mulți ani, în timp ce se afla într-un turneu, în America

Corina o supraviețuitoare și un exemplu de maturitate

Cei doi părinți lucrează cu ziua pe unde apucă. În general însă, aceștia trudesc de dimineața până seara pe câmp. Asta când e sezon. Când nu, situația familiei devine și mai dramatică.

Citeste si: „Poate asta e ultima dată” Getuța Sterp cu ochii în lacrimi înainte de nuntă- kfetele.ro

Citeste si: Anunțul făcut de Andreea Marin, după 5 ani de relație cu Adrian Brâncoveanu: „Nu am regrete deloc”. Ce decizie a luat fosta „Zână a Surprizelor"..- bzi.ro

Cât timp sunt plecați, omul care rămâne de bază în casă este Corina. Fetița este cea care are grijă de toți cei nouă frați ai săi. Le face de mâncare, îi duce la școală și la grădiniță, are grijă să fie spălați și educați.

Familia are de foarte multe ori probleme cu mâncarea. Cei 12 membrii se duc de foarte multe ori cu stomacul lipit de spate la culcare. Când au de-ale gurii, prima dată mănâncă frații mai mici. Pentru că sunt atât de mulți, de cele mai multe ori Corina și părinții ei nu mai apucă să bage nimic în gură.

„Hainele le purtăm de la unul la altul, ne spălăm să ieșim în lume, să mergem la școală! Cu mâncarea ne este greu, suntem multe guri. Prima dată mănâncă cei mici, apoi noi, ce mai rămâne. Eu mă satur cu o felie de pâine. Așa am fost crescuți, să respectăm!”, a spus Corina.

Povestea fetiței a devenit virală după ce o asociație a auzit de cazul ei. Oamenii cu inimă mare au aflat că nici în ceea ce privește locuința familia nu stă foarte bine.

„Familia ei locuiește într-o colibă, la marginea orașului. Acolo își duc traiul de ceva timp și nu văd nicio scăpare. Lipsa mâncării i-a împins la cerșit și spun că au zile în care fierb sau pun pe jar câțiva cartofi – doar atât! Cu ochii mari și un glas angelic, povestea despre frățiorul cel mic și nevoile acestuia. ‘Eu mă satur cu o felie de pâine, măcar pentru el să luați ceva!’ și lacrimile nu întârziau să apară!”, se arată în mesajul postat de Cristian, președintele Asociației „Povestea mea”.

corina, copii saraci, povedste emotionanta, ong

Corina se sacrifică zilnic pentru familia ei.

[Sursa foto: Povestea Mea]

Citeste si: Incendiu în curtea interioară a Operei Naționale din Capitală! Anunțul făcut de reprezentanții instituției: „Așteptăm concluziile anchetei”

Corina i-a impresionat pe oamenii cu inimă mare

ONG-ul a vrut să îi facă o bucurie fetei, așa că au luat-o la magazin, să aleagă ea tot ce are nevoie pentru ea și pentru familia ei. Ajunsă la supermarket, Corina a dat un nou exemplu, de această dată de cumpătare și de timiditate. În timp ce majoritatea oamenilor pleacă cu sacoșele pline din marile centre comerciale, fata abia a fost convinsă să pună câteva produse în coș.

„Corina m-a însoțit în magazin și am invitat-o să ia ce dorește de pe raft. Ce vedeți în cărucior este rezultatul insistențelor mele! Dacă era după ea, ne puteam limita la o punguliță.
Ochii îi erau fixați după produse destinate copiilor, cât mai mici sau uzuale. “Șampon de bebe, un scutec sau săpunel! Dar să nu-l usture ochii, știți cumva care este bun, domnu?”
Ne-am tot învârtit printre rafturile pline ochi cu de toate. Într-un final, am ajuns în zona alimentară. “Uitați, să îi iau banane!” și a venit cu o bucată. Mă bufnise râsul și îmi ceream scuze pentru reacție, înțelegând că îi era rușine să ia mai mult de atât. Când privea câte ceva, își cerea voie: “oare pot lua două ouă?” Bunul simț, era la el acasă! Își târa cu greu piciorul după ea și mulțumea chiar și pentru un zâmbet. Un copil care aprecia orice și se mulțumea cu atât de puțin.”, a mai scris reprezentantul ONG-ului pe Facebook.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

"Ți-am zis să nu te pui cu mine, domn primar!" Jador, răzbunat de timișoreni! Gestul față de edil l-a bucurat pe artist

Vlăduța Lupău, sfat prețios de la Andreea Bănică. Ce trebuie să facă cu bebelușul în a zecea zi de viață? Toate mămicile vor încerca asta! „Vei rămâne uimită”

Program TV serialul Adela, sezonul 4. Vezi în ce zi și la ce oră se difuzează ultimul sezon al serialului Adela

Problemele cu banii se termină pentru Gemeni, Capricorni și încă 6 zodii

CASA DE PENSII a făcut anunțul chiar acum! Vestea momentului pentru acești români. Se poate ieși la PENSIE

Cine este Sebastian Crăciunescu. Bărbatul s-a căsătorit cu Geta Sterp

Adevărul despre Cristina Ich și Alex Pițurcă. Ce știa de mai demult Radu Țibulcă: „Era limpede...”

Reghecampf, situație din ce în ce mai dificilă – Antrenorul este la un pas să își piardă slujba, din nou

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies