Povestea mortului neputrezit de la Huşi! Un bărbat dormea în cimitir şi a auzit zgomote ciudate dintr-un mormânt! Ce a urmat este înfiorător

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

fara descriere
 
Părintele Cleopa a trăit şi a povestit o întâmplare înfiorătoare. Mort de 70 de ani, un bărbat din Huşi a reuşit să uimească o lume întreagă. 
 
„Şi toţi ziceau că e nebun că el doarme între morminte. Dormi el în cimitir şi iarna şi vara, un an a trecut şi se culca între cruci. Măi, om nu moare, nu îngheaţă, de stă acolo de atâţia ani? Dar era om ales al lui Dumnezeu, dar ei nu ştiau. Odată, dormind el lângă o cruce aude cum îl băteau dracii pe unul în groapă, în mormânt. „Văleu, au, dă-i, bum”! Atâta îl băteau de se cutremura pământul. La miezul nopţii. (…). 
 
Se duce la duhovnicul episcopiei, la Daniel care avea 90 de ani şi îi spune:  „Părinte, hai la cimitir şi dezleagă pe unul că tare naiba fac dracii în mormânt, zice”. Preotul îi spune: „Măi, nebunule, măi, îndrăcitule, tu dacă dormi în morminte, câte nu îţi arată ţie dracii? Du-te de aici,ce mă deranjezi?”. Toată lumea credea că Rafael e nebun şi toate zgomotele pe care le auzea din mormânt erau amăgiri. 
 

 

 
De trei ori s-a dus Rafael la duhovnic, abia a treia oară a reuşit să-l convingă să meargă noaptea în cimitir şi să audă cu urechile lui ţipetele (...) Era o jale din pământ de acolo”, povestea părintele Cleopa.
 
Au dezgropat mortul, care fusese chiar administratorul Episcopiei Huşilor. „Nici sicriul, nici el, nici limba în gură nu putrezise. Şi hainele pe el…cum l-au pus, complet, aşa a fost ca să se vadă minunea lui Dumnezeu. Dar era negru la faţă şi mirosea urât”, mai spunea faţa bisericească.
 
Preoţii i-au făcut slujba de dezlegare, iar acesta s-a împrăştiat ca o cenuşă, potrivit antena3.ro.
 
Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate