Poza cu Răzvan Ciobanu care a făcut-o pe Oana Roman să plângă! Uite cum arăta creatorul de modă! FOTO!

Oana Roman a plâns când a văzut o poză cu Răzvan Ciobanu! Vezi imaginea emoţionantă!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Trecerea în neființă a lui Răzvan Ciobanu a șocat pe toată lumea și cei care îl cunoșteau nu contenesc să vorbească despre golul pe care creatorul de modă l-a lăsat în urma lui.

Printre persoanele care suferă foarte mult de la aflarea veștii se numără şi Oana Roman. Vedeta a apelat la el în momentele importante, iar el i-a creat ținute superbe, memorabile.

Citeste si: Oana Roman, declaraţia zilei! "Am reuşit să fascinez bărbaţii din viaţa mea" Vedeta spune că niciun fost iubit nu a stat cu ea din interes!

Doamne ce veste cumplită! Încă nu reuşesc să procesez! E absolut șocant când un prieten pleacă așa cumplit şi brusc! A plecat un om extrem de talentat, aproape genial! Mi-a făcut una dintre cele mai frumoase rochii din viaţa mea acum mulţi ani, la nunta lui Chivu, apoi rochia de la cununia civilă şi a fost lângă mine în momente importante! Drum lin printre stele şi Dumnezeu să te ierte ! Rip, Răzvan Ciobanu”, a scris Oana Roman pe pagina ei de Instagram.

Oana Roman a plâns când a văzut o poză cu Răzvan Ciobanu! "Persist în a spune că am pierdut un mare artist"

Citeste si: Atac DUR la adresa Oanei Roman! Vedeta a postat o poză frumoasă, de primăvară, dar cineva i-a criticat tenul! Vezi cum a răspuns vedeta! FOTO!

O veste șocantă! Și încă o lecție desper faptul că viața e prețioasă și că trebuie să ne bucurăm de ea în fiecare secundă! Drum lin printre stele și Dumnezeu să te ierte!”, a mai scris ea.

La câteva ore după această postare, vedeta a găsit în telefonul mobil o poză cu Răzvan Ciobanu şi au podidit-o lacrimile.

"Tot găsesc poze cu el. Amintiri frumoase! I-am dus azi flori şi am aprins o lumânare! Spre regretul multor morbizi, sicriul este închis şi acoperit de flori albe superbe. În rest persist în a spune că am pierdut un mare artist! Altceva nu mai e de spus", a scris Oana.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate