Premieră în China! Niciun deces raportat în 24 de ore din cauza coronavirusului, după trei luni de luptă

China nu a raportat niciun deces provocat de coronavirus în ultimele 24 de ore, pentru prima dată din luna ianuarie, informează The Guardian.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Comisia Naţională de Sănătate a început pe 25 ianuarie să raporteze zilnic numărul de cazuri noi înregistrate şi numărul de decese.

Pe parcursul ultimelor două săptămâni, bilanţul deceselor zilnice a oscilat între 1 şi 7. Din cele 55 de decese raportate în decurs de 14 zile în China, 51 au fost înregistrate în oraşul Wuhan, provincia Hubei, unde a izbucnit pandemia.

Marţi, autorităţile au raportat 32 de noi cazuri, toate importate.

Citeste si: Bulgaria ia măsuri drastice în lupta cu virusul! Ce decizii eu luat autoritățile

Citeste si: Nicoleta Guță e prima din tagma maneliștilor care a lansat un videoclip în plină pandemie de coronavirus: "Vă doresc din suflet multă sănătate” VIDEO

Citeste si: Ella a făcut un live din casa Puterea Dragostei! Însă toată lumea a fost atrasă de ce se întâmpla în spatele ei

 În provincia Hubei, există 518 cazuri, cu 184 de pacienţi în stare gravă. Miercuri ar urma să fie ridicate, pentru locuitorii sănătoşi, restricţiile de deplasare impuse în luna ianuarie.

Numărul total al deceselor înregistrate în China este de 3.212.

La nivel mondial, de la depistarea coronavirusului în China, la finalul anului trecut, au fost înregistrate peste 1,3 milioane de cazuri de îmbolnăvire şi mai mult de 73.800 de decese. Din totalul infectărilor, peste 274.000 de oameni au fost vindecaţi, relatează news.ro.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate