Premieră în învățământul din Botoșani! Toți elevii implicați în agresarea unei fete de clasa a VIII-a au fost sancționați

Elevii din Botoșani care au fost implicați în agresarea unei fete de clasa a VIII-a au fost sancționați grav.

Autor: M.B.

In articol:

O fată de clasa a VIII-a din Liceul din Vorona a fost bătută cu pumnii și picioarele de o colegă de clasa a XI-a din aceeași școală. La scena șocantă au participat și alți elevi care au filmat, fotografiat agresiunea și care o încurajau pe bătăușă.

Din fericire, toți cei implicați în acest conflict uriaș au fost sancționați. Dacă în alte dăți doar agresorul ar fi primit o pedeapsă poentru comportamentul lui, de data aceasta, atât victima cât și cei care au asistat la cele întâmplate au fost obligați să suporte consecințe.

Cea mai mare sancțiune i-a fost aplicată elevei de clasa a XI-a care a fost autoarea agresiunii. Ea s-a ales cu nota trei la purtare pentru faptele ei. Nici victima nu a fost iertată, ea primind nota șapte la purtare pentru că reprezentanții unității de învățământ au considerat că a a avut un comportament provocator.

Eleva care a filmat scenele șocante și care a încurajat-o tot timpul pe agresoare să o lovească mai tare pe fata de clasa a VIII-a a primit și ea nota 3 la purtare. Ceilalți cinci elevi care au asistat la incidentul violent au primit nota șapte la purtare, relatează Botoșani News.

Citeste si: “Eu am leșinat.” Oana Lis, mușcată de o haită de 20 de câini- kfetele.ro

Citeste si: Un tânăr din Botoșani a rămas fără patru degete în timp ce pregătea aluat!

Citeste si: Reacția Loredanei Chivu după ce a aflat că a ars Catedrala Notre-Dame. Atât a putut să scrie despre distrugerea a 850 de ani de istorie

De la ce a pornit conflictul între elevii din Botoșani

Se pare că scandalul între fata de clasa a XI-a și cea de clasa a VIII-a a pornit de la un comentariu pe care cea mai mică dintre ele l-ar fi făcut la adresa celeilalte. Deși ar fi trebuit să fie mai înțeleaptă, liceanca nu a suportat să- fie criticată și a decis să o învețe o lecție dură pe colega ei.

 

 

 

 

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Te ajută sau nu băile lungi la pierderea kilogramelor în plus? Ce spun cercetătorii

Doliu în lumea cinematografică! O actriță de 16 ani a avut un sfârșit tragic

Câte clase are Narcisa Moisă! A mărturisit chiar ea

7 greseli de evitat in montarea placilor de gips-carton

DOLIU NAȚIONAL: A murit unul dintre cei mai mari actori din ROMÂNIA

„Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o

Cum a PĂCĂLIT Putin VESTUL. Culisele PLANULUI MALEFIC al Kremlinului

Câte clase are Narcisa Moisă! A mărturisit chiar ea

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies