Preotul Vasile Ioana trage un semnal de alarmă! Care sunt superstițiile pe care românii le respectă, dar reprezintă un păcat? "Sunt prostii" | EXCLUSIV

Părintele Vasile Ioana atrage atenția asupra superstițiilor în care cred românii, însă este păcat.

Autor: Andrada Bratovianu

In articol:

Părintele Vasile Ioana are o poveste de viață de-a dreptul impresionantă. Acesta este duhovnicul celebrului prezentator TV Dan Negru. De atunci s-a legat și o prietenie specială între cei doi, ba mai mult, au colaborat pentru a scrie o carte minunată, plină cu lecții de viață.

Părintele Vasile Ioana, mesaj pentru credincioși înainte de Paște

Paștele se apropie cu pași repezi, aceasta fiind o sărbătoare extrem de importantă pentru noi românii. În acest sens, părintele Vasile Ioana a transmis un mesaj credincioșilor de pretutindeni, explicând ce simbolizează această sărbătoare, cu adevărat. Iată la ce ar trebuie să ne concentrăm, de fapt, de Paște.

Citeste si: Loredana Chivu se luptă cu kilogramele în plus. „Urmează să fac o operație. Nu este o boală… este o afecțiune”- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

"Toți creștinii ar trebui să înțeleagă Paștele nu e despre mâncare și băutură, că Paștele nu este depsre iepuraș, că Paștele nu este despre băute și despre dezmățuri și despre alte păcate.

Paștele este despre Iisus Hristos, care prin moartea Lui ne-a dăruit nouă viața Lui. El a omorât moarte cu moartea Lui, cu sacrificiul Lui și victoria învierii Lui ne-a dăruit-o nouă. Noi ar trebui să gustăm din Învierea Lui și să vrem să fim cu El. Acest Paște are sens dacă și noi Înviem odată cu El. Cum, la Prohod suferim cu El, pe drumul crucii, acum de Paște să ne și bucurăm cu el."
, a declarat Părintele Vasile Ioana, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: Cum s-au cunoscut Dan Negru și părintele Vasile Ioana! Preotul, dezvăluiri emoționante despre prietenia lor: "Era o situație medicală gravă"| EXCLUSIV

Care sunt superstițiile "păcătoase"?

Românii cred în superstiții, fără doar și poate. De la pisica neagră, până la busuiocul sub pernă, oamenii cred în obiceiurile din moși-strămoși.

În acest sens, părintele Vasile Ioana trage un semnal de alarmă și îi avertizează pe cei care se ghidează după ele în viață, că înfăptuie păcate.

"În primul rând, superstițiile nu sunt un adevăr, sunt o închipuire și atunci ar trebui să le respingi integral. Adevărata săbătoare trebuie păstrată în biserica lui Hristos, pentru că biserica este păstrătoarea adevărurilor divine, depozitează adevărurile curate, nealterate de acum 2000 de ani și neumplute de tot felul de "prostii", ca să spun așa. Deci, nu trebuie să te gândești că nu ai voie să speli vinerea, să faci nu știu ce marțea, că nu ai voie să coși, sunt prostii. Important este să urmezi povețile bisericii, pentru că biserica practic te învață binele și răul fără alterarea adevărului. Dacă ai o nevoie sau vrei să afli niște adevăruri, du-te la preotul tău duhovnic, întreabă-l și el îți va da răspunsul în duh și adevăr.", a explicat părintele Vasile Ioana, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Oana Roman, întâlnire emoționantă cu tatăl său: „Sunt fericită”. Cum a apărut Petre Roman alături de fiica și nepoata sa

Andreea Marin a spus-o fără ocolișuri! Ce nu îi permite Violetei să facă? „Am avea o discuție foarte serioasă”

Ce a spus Adela Popescu despre Flick și Denisa Filcea, în spatele camerelor? Ce a urmat apoi în direct i-a surprins pe toți: „Nu așa ai zis, Adela?”

Atenție! Ce se întâmplă cu zodiile de foc! Gemenii vor avea parte de schimbări la locul de muncă

Vestea serii despre Liviu Dragnea! Anunțul cumplit venit chiar acum. ESTE ȘOC TOTAL

Câţi bani a cheltuit Bianca Drăgușanu pentru un eveniment! „Doar una dintre brăţările mele a costat 36.000 euro”

Vladimir Putin a avut cancer în urmă cu mai mulți ani. Cine a făcut dezvăluirea incredibilă

Doliu în fotbalul românesc! Fost câștigător al Cupei României! A evoluat în aceeași etapă pentru două echipe din Liga 1!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies