Prietenul lui Răzvan Ciobanu rupe tăcerea: "Nu conducea el"

Un bun prieten al lui Răzvan Ciobanu merge des la cimitir, la mormântul lui.

Distribuie pe:

Autor: R.L.


In articol:

Bărbatul a povestit pentru o emisiune de televiziune cum a dat nas în nas la mare cu Răzvan Ciobanu, deși el, cu doar câteva ore înainte îi spunea că vrea să plece la munte, nicidecum pe litoral.

Prietenul lui Răzvan Ciobanu rupe tăcerea: "Nu conducea el"

 

Prietenul lui Răzvan Ciobanu a povestit cât de suprins a fost să afle că designerul a murit în accident de mașină, mai ales că el este convins că nu el se afla la volan.

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

"Mi-a spus 'm-au luat aștia la mare. N-am vrut să vin'. Ultima dată l-am văzut în duminca de Paşti, în jurul orei 6-7 dimineaţa. Întâmplător ne-am întâlnit cu el sâmbătă seara în jurul orei 7, undeva prin Titan, era acolo cu nişte prieteni, ne-am oprit, am stat puţin de vorbă, chiar noi l-am întrebat dacă merge la mare, el a spus că nu, că urmează să plece la munte cu nişte prieteni. Dar, duminică dimineaţa când l-am văzut sus la mare, la festivalul din Mamaia, chiar a venit la spatele meu. M-am speriat de el, văzându-l acolo şi l-am întrebat ,Ce cauţi aici, ai zis că mergi la munte?" Şi pot să reproduc cum mi-a zis el: "Ei, m-au luat ăştia la mare că eu nu voiam să vin, şi vreau să plec cât mai repede acasă. El era deja acolo.

Mi se părea foarte fresh, foarte normal. În dimineaţa de Paşti, în jurul orei 7 dimineaţa şi l-am tot văzut că cobora şi urca la VIP şi era ok. Când trece îmi zicea: "Ce faci, mă?" "Bine, bine, fripturică." Că aşa îmi spunea el mie, fripturică. "Bine că eşti ok. Ai grijă de tine. Vorbim".

Citeste si: Ultima dorință a lui Mihai Constantinescu: "I-a promis surorii lui"

Citeste si: Roxana de la Puterea Dragostei o amenință pe Ana-Maria în văzul tuturor! „Dacă ai tupeu...”

Citeste si: Alexandru Bobicioiu de la Puterea dragostei a explicat de ce nu o mai vrea pe Bianca: "Orice om are o limită, mie mi-a fost de ajuns"

Chiar a murit în accident de maşină. Am rămas şi mai surprins. Din câte ştiu eu, nu conducea Răzvan. Cum să moară în accident de maşină?!", a spus prietenul lui Răzvan Ciobanu într-o emisiune de televiziune.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate