Roxana de la Puterea Dragostei o amenință pe Ana-Maria în văzul tuturor! „Dacă ai tupeu...”

Roxana de la Puterea Dragostei nu o suportă deloc pe Ana-Maria. Apropierile ei de Bogdan Mocanu au dus la un conflict.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Apropierea dintre Bogdan Mocanu și Ana-Maria o enervează la culme pe Roxana. Concurenta este hotărâtă să nu lase ca între ei să se întâmple ceva și să facă glume răutăcioase la adresa lor.

„Eu cred că are tupeu pentru că e lângă Bogdan. Dacă era fără el, rămânea fără păr în cap. Glumesc și eu, dar știi că în glumă se spune adevărul. Glumesc, dar îl are pe el lângă ea. Când e lângă mine nu are tupeu”, spunea Roxana despre Ana-Maria.

Când noua concurentă ii-a spus Roxanei că nu îi este frică, a fost chemată la o confruntare directă. „Haide, vino aici dacă ai tupeu”, i-a îndemnat ea pe fostul ei iubit și pe bondina din casă.

fara descriere

Roxana: „Ce treabă ai tu cu el?”

Ana-Maria: „Păi o să vezi pe parcurs.”

Roxana: „Pai arată-mi!”

Ana-Maria: „Păi ce vrei să fac? Să mă sărut?”

Roxana: „Da, sărută-te dacă ai tupeu”

Ana-Maria: „Nu pot. Nu vreau să te rănesc”

Citeste si: Înainte arăta așa, dar acum este ispită în Thailanda! Cine este tânăra care s-a transformat într-o bombă sexy

Citeste si: Alexandru Bobicioiu de la Puterea dragostei a explicat de ce nu o mai vrea pe Bianca: "Orice om are o limită, mie mi-a fost de ajuns"

Citeste si: Și-au premeditat divorțul pentru audiență! „Poate o să am și eu emisiunea mea! Facem carieră, bani, apoi ne împăcăm”

fara descriere

Cine este mai frumoasă, Roxana sau Ana-Maria?

Roxana a spus de mai multe ori că Ana-Maria este urâtă și că ea este cea mai frumoasă din casă. S-a lăudat cu silueta perfectă, deși nu a mai fost de șase luni la sală și a scos în evidență cât de important este aspectul fizic, chiar dacă Andreea Mantea a încercat să spună toate fetele sunt frumoase în felul lor să că Ana-Maria este foarte atrăgătoare.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate