Paparazzi

Prima apariţie a Lavinei Pîrva de când a anunţat că este însărcinată cu Bănică jr.! Cum arată bruneta gravidă VIDEO EXCLUSIV

Lavinia Pîrva a ieşit la cumpărături în mall!

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

În urmă cu două săptămâni, chiar pe scena Sălii Palatului, Ştefan Bănică jr. îşi surprindea fanii printr-o mărturisire emoţionantă! ”Voi fi din nou tată! Soţia mea, Lavinia, este însărcintă”, a spus vedeta în faţa a peste 5000 de fani prezenţi la faţa locului să îi vadă spectacolul anual din perioada Sărbătorilor! (ce a spus Mihaela Rădulescu atunci când a aflat că Lavinia Pârva este gravidă)

Lavinia Pîrva şi-a arătat burtica de graviduţă! Cum s-a îmbrăcat cântăreaţa la mall!

Din momentul în care a făcut anunţul, Bănică jr. Şi Lavinia Pîrva nu s-au mai sfiit să se ascundă de ochii oamenilor, drept dovadă, au început să iasă în public şi să fie şi extrem de relaxaţi!

Paparazzii WOWbiz.ro au surprins-o pe nevasta trubadurului, chiar în urmă cu câteva zile, într-un centru comercial, la cumpărături! Lavinia Pîrva şi-a arătat burtica de graviduţă pentru prima oară şi părea că nu îi pasă de privirile curioşilor! Venită la mall, de mână cu Ştefan, viitoarea mămică a încercat totuşi să îşi mascheze sarcina prin ţinuta aleasă, una deloc ostentativă, jeansi, pulover, cizme şi o haină, stil vestă, mov, la care a asortat şi o pălărie!

Galerie foto  Urmatorul articol