Prima cântăreață de trap din România a lansat un videoclip care va provoca un scandal uriaș! Imagini +18

Emy Alupei este prima cântăreață de trap din România și, după ce a cunoscut un succes uriaș cu melodiile sale, a lansat un videoclip incendiar la cea mai nouă piesă de-ale sale.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian


In articol:

Melodia ”Obor”, o piesă care ironizează comportamentul care este din ce în ce mai apreciat de puștani și care este văzut de mulți ca fiind cel care aduce succesul în viață, beneficiază de un clip care este, cel puțin, fierbinte.

Citeste si: Abi Talent, la aceeași masă cu Anamaria Prodan. Ce favor i-a cerut Prodanca

Citeste si: Fiul milionarului Adrian Thiess dă tonul șmecheriei pe Youtube! Puștiul face ”trap”, merge cu mașini de sute de mii de euro și trage cu pistolul

Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

Citeste si: Doliu în lumea muzicii! Un nume mare a murit! Prima reacţie a soţiei sale

Emy Alupei nu s-a dat în lături de la nimic în clipul care, probabil, va provoca reacții cât se poate de puternice din partea celor ironizați, dar și din partea celor care sunt foarte pudici. Nu de altceva, dar clupul lansat de Emy Alupei are de toate: femei goale, acoperite doar cu o vopsea aurie, Cristina Pucean în rol de dansatoare de manele acoperită de bani, momente cu domnișoare aproape goale în lesă și, normal, cuvinte nu tocmai amabile la adresa celor ironizați. ”Piesa e pentru toate fake-urile”, a anunțat Emy Alupei pe conturile ei de socializare.

Evident, clipul făcut de Emy Alupei pentru piesa ”Obor” este unul care se vrea moralizator, acesta fiind și motivul pentru care pare să fie dedicat celor care au depășit vârsta de 18 ani, nuditatea și imaginile prezentate fiind, cu siguranță, nerecomandate minorilor, singura femeie îmbrăcată din videoclip fiind, culmea, dansatoarea de manele Cristina Pucean.

Emy Alupei s-a lansat la X-Factor

Înainte să se apuce de trap, Emy Alupei a participat la X Factor, locul unde a avut parte de o lecție importantă pentru cariera ei, fiind exclusă din emisiune de Carla`s Dream. Apoi, cu visurile făcute praf, Emy Alupei a devenit prima cântăreață de trap din Romania. De altfel, cu piesa ,,Nu uita”, cântăreața a depășit peste 5 milioane de vizualizari în prima lună, iar de atunci Emy Alupei reușește cu fiecare piesă să intre în topul Youtube de la noi.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate